kocoureksuggy Našla jsem je na Vinted. Ovšem, záhada délky rozluštěna. Paní mi teď psala, že je nechala zkrátit. Nemají tedy 120 cm, ale jen 102 cm.
Co jste si dnes koupili/y?
Hm, to by se asi muselo vyzkoušet, někdy to zkrácení změní celou siluetu.
kocoureksuggy No, právě ... ještě, že jsem se zeptala. Prý jsou zkrácené na cca 101 cm. Když jsem to porovnala se svými šaty, měla bych tyhle (s přepásaním) cca pod kolena a výsledný dojem by asi nebyl to pravé.
Ty z Vinted, délka 102 cm

whiskas zrovna ta délka pod kolena bývá celkem lichotivá. Ale chtělo by to zkusit.
continuity Tak já je asi risknu.
Ještě chtěj fotky výstřihu. Ač mám ty šaty v moc pěkném stavu, výstřih už je takový jakoby lehce ošmýkaný. Někdo si toho třeba ani nevšimne ale já to na těch svých vidím.
kocoureksuggy Na fotce to vypadá o.k.

kocoureksuggyMyslím, že další fotku už nedostanu :-D. Prý jsou bez vad. Tak uvidíme.
whiskas budou ti slušet!
RoSa Už jsem je koupila. Jsem zvědavá, co dorazí. Podám pak hlášení :-D.
Tak snad budou ok. Těším se na foto.
kocoureksuggy Jsem na ně zvědavá. Jak nechodím do obchodů, tak lezu na Vinted ...
.
notna Vzpomněla jsem si, že má podobnou sukni Lindex, jen tedy pruhy.
Sukně Lindex a nejsem totálně off topic, neb mám nové sandály (zakoupeno cca před měsícem na základě místních nákupů
).

Teď doufám, že jsem nikoho neodradila. Ta sukně je v reálu moc hezká a příjemná (ne, na fotce nená vyžehlá). Myslím, že na člověku s pasem bude vypadat i dobře. Já pas nemám a dobře už nevypadám v ničem, ale to bych musela chodit nahá. Tak zrcadlo obcházím.
whiskas ty sandaly
Odkud jsou?
tina Kupovala jsem je na Zalano Lounge (Vagabond).
whiskasvypadá na tobě dobře i ta sukně, klidně si ji nech a přestaň si stěžovat.
Ty sandály jsou krásné, nemít dvoje jiné, jdu do nich také.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY