Pinot Noir Tyhle praktický lehký tašky má třeba Uniqlo, výběr fakt velkej a za pár korun.
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir 999 Uniqlo jsem zrovna chtěla doporučit, jen jsem si nebyla jistá, jestli u nás už je nebo ne...neteř si teď vezla domů tuhle a už mi psala, že by chtěla další v jiné barvě, že ji nosí prakticky nonstop.
Pinot Noir uniqlo má krom těchhle malejch i větší, koukni jim na stránky. Uživatelsky jsou fajn..pak taky koukni na muji,
Nebo tu tu měli původně i v jiných barvách, ta růžová je teda uživatelsky míň příznivá..
Pinot Noir Já mám pocit, že mají právě několik různých rozměrů, od velikosti ledvinky až po obr tašku.
Pinot Noir neni zac. Ja mam rada, kdyz to ma vic zapinacich kapes, ne jen jeden velky vnitrni prostor.
Kokoskajo, a taky zapínací po celé délce, ty otevřené, nebo s jedním magnetem uprostřed, to taky nechci. No prostě chlebník, no. ![]()

až se podzim zeptá..
Ounz ježíš, nestraš!
jerry koupila jsem na zalando, dlouho jsem takový sháněla a už jsem to vzdala a teď na mě naráz vyskočily..
Dík, jdu pátrat.
jerry dobře nakup ![]()
Pinot Noir Z Uniqlo mám tuto a vejde se do ní opravdu hodně, i menší nákup, má zip po celé délce, dvě příruční kapsy zvenku, tři kapsy uvnitř, z toho jednu na zip. Lehká, pratelná. Nosím ji prakticky denně
Mrs.Robinson děkuju, ta vypadá dobře! ![]()
Ounz skvělý!
Minidíky!
Ounz Ty jsou! ![]()
Ounz Super, ale prosím pěkně, podzim ještě nééé. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY