Děkuji!
Co jste si dnes koupili/y?
Emerald krásna si ![]()
koupila jsem si priklepovou vrtacku. konecne se citim jako plnohodnodtny muz![]()
Mám v Zásilkovně "TY" šaty Culture a teď si říkám, jestli je vůbec vyzvedávat. Dodatečně jsem hledala tabulku velikostí přímo na stránkách značky a obávám se, že mi budou malé (minimálně v ramenou/přes hrudník), přestože jsem dala na doporučení ze Zalanda.
viktorka_od splavu Tomu říkám nákup
.
whiskas tak jestli už je máš v zásilkovně, tak je podle blbost je nevyzvednout a nezkusit. Přinejhorším se ti potvrdí tvoje domněnky.
whiskas Mně byly ty šaty spíš větší, mně přijde ta značka posunutá spíš k těm větším velikostem než naopak.
whiskas no tak vidíš,to bylo strachu![]()
Maureen
no, strachu, spíše příprava na zklamání (jsem magor, vždy očekávám to horší, bohužel). Dala jsem je do oblékacího vlákna. Jestli mi sluší moc neřeším, protože jsou prostě velmi příjemé a myslím, že budou i rychle schnout po vyprání a snad půjdou i dobře žehlit :-D.
Ještě tedy toto tričko, ale to mi moc dobrou službu nedělá. Ani střih, ani barva.

whiskas jo,tak tomu triku rozumím-loni zakoupeno v bílé a nějak se s ním nemůžu sžít-myslím,že mi tak nějak nesedí véčko..
Maureen Mně nesedí konkrétně tohle véčko :-D. Mám ho proklatě hluboko a v ramenou taky nic moc, přestože je poměrně volné. Škoda, je příjemné, Tak příště za klasiku :-D. Chtěla bych sice bílé, ale mám pocit, že bílá mi také moc nejde k pleti.
whiskas me bohužel prijde, ze tyhle basic COS tricka, at uz s výstřihem do V nebo totožná s kulatým, se děsně zhorsily na kvalitě. Kupovala jsem si je radu let a poslední dobou se mi všechna zvláštně casem zdrcla (a ne, neni to, ze bych ja narostla) a hlavne barvy se děsně sepraly. Což me zklamalo, protože tyhle tricka byly pro me roky sázka na jistotu a uprimne, za full cenu to zkoušet asi dal nechci.
Btw Nemáte některá jiný tip, kde koupit takovy typ triček, aby to byla vysoká gramáž a co se hned tak neseperou, nepokrouti švy apod.?
Muslik Na tom něco bude. Mám totožné světle modré, cca 5 let a to mi sedí, včetně toho véčka. U toho nového mi i divně trčí sešití na ramenou. Což by se možná po vyprání změnilo, ale nebudu to zkoušet, když se mi na první dobrou nezdá.
nedavno jsem mela doma trička z Tchibo. Gramáž byla vysoká.
Vracela jsem je, protože ma mně ten střih vypadal blbě. Výstřih (kulatý) byl moc mělký a potřebuju upnutější, jinak jsem jak almara.
Muslik Mám doma tričko z Arketu, které je fajn, drží tvar i barvu (klasický výstřih), ale teď mi dochází, že to zase nesplňuje požadovanou gramáž. Tak hledáme dál :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY