Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Muslik
559 příspěvků moje polička 02. června 2026 16:54

Tabea mrknu, dekuju. Kulatý mam raději než V, ale presne, záleží na hloubce. 

Offline Muslik
559 příspěvků moje polička 02. června 2026 16:56

whiskas diky mrknu na to reserved, hodne mi jde o tu gramaz, na obrázku vypadají dobre, ale teda jsem zvědavá ta kvalita... vim, ze tady hodně ten reserved nakupujete, me se nektere veci i vcelku líbí, ale ta kvalita pak trochu kulhá, ale treba to vyjde

Offline stes
9050 příspěvků moje polička 02. června 2026 17:03
Reakce na Muslik:

whiskas me bohužel prijde, ze tyhle basic COS tricka, at uz s výstřihem do V nebo totožná s kulatým, se děsně zhorsily na kvalitě. Kupovala jsem si je radu let a poslední dobou se mi všechna zvláštně casem zdrcla (a ne, neni to, ze bych ja narostla) a hlavne barvy se děsně sepraly. Což me zklamalo, protože tyhle tricka byly pro me roky sázka na jistotu a uprimne, za full cenu to zkoušet asi dal nechci.

Btw Nemáte některá jiný tip, kde koupit takovy typ triček, aby to byla vysoká gramáž a co se hned tak neseperou, nepokrouti švy apod.?

​CityZen. 

Offline Gatita
8563 příspěvků moje polička 02. června 2026 17:13

Muslik zkusila bych c&a, kupovala jsem loni a nepřišla mi vůbec špatná, gramáž se blížila těm z cos. Jako žádná paráda to neni, basic. Ale mam jedno z cos a velky rozdil si nevybavuji (nemam rada ani jedno). C&A je do 300 Kc. 

Offline whiskas
20854 příspěvků moje polička 02. června 2026 17:37

Muslik Trička jsou v outfitech.

Online Mini
příspěvků moje polička 02. června 2026 18:35

Muslik arket ma tricka ve vice gramazich Ta za E19 jsou 150 a ta ta E39 jsou 270