Tabea mrknu, dekuju. Kulatý mam raději než V, ale presne, záleží na hloubce.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas diky mrknu na to reserved, hodne mi jde o tu gramaz, na obrázku vypadají dobre, ale teda jsem zvědavá ta kvalita... vim, ze tady hodně ten reserved nakupujete, me se nektere veci i vcelku líbí, ale ta kvalita pak trochu kulhá, ale treba to vyjde
whiskas me bohužel prijde, ze tyhle basic COS tricka, at uz s výstřihem do V nebo totožná s kulatým, se děsně zhorsily na kvalitě. Kupovala jsem si je radu let a poslední dobou se mi všechna zvláštně casem zdrcla (a ne, neni to, ze bych ja narostla) a hlavne barvy se děsně sepraly. Což me zklamalo, protože tyhle tricka byly pro me roky sázka na jistotu a uprimne, za full cenu to zkoušet asi dal nechci.
Btw Nemáte některá jiný tip, kde koupit takovy typ triček, aby to byla vysoká gramáž a co se hned tak neseperou, nepokrouti švy apod.?
CityZen.
Muslik zkusila bych c&a, kupovala jsem loni a nepřišla mi vůbec špatná, gramáž se blížila těm z cos. Jako žádná paráda to neni, basic. Ale mam jedno z cos a velky rozdil si nevybavuji (nemam rada ani jedno
). C&A je do 300 Kc.
Muslik Trička jsou v outfitech.
Muslik arket ma tricka ve vice gramazich Ta za E19 jsou 150 a ta za E39 jsou 270
Tabea já mám z Tchiba takové pruhované s lodičkivým výstřihem a jsou to držáci.
Tabea já mám z Tchiba takové pruhované s lodičkivým výstřihem a jsou to držáci.
potvrzuji, Tchibo ma fakt kvalitní a jeste k tomu 3/4 rukav. Mam jich par několik let a ty jednobarevné drží i barvu, o tvaru nemluvě.
Objednala som šľapky, snažím sa pridať farby do oblečenia, sama som zvedavá

Janulik03 Ty budou super, já oranžovou nemám ráda, ale kdysi jsem dostala darem oranžovou kabelku a byla z ní hodně rozpačitá, ale nakonec patřila k oblíbeným kouskům a od té doby se těm oranžovým dopňkům úplně nevyhýbám.
Garfie dík, uvidíme
Janulik03 vypadají super!
Garfie Čoveče oranžová byla vždycky moje velmi neoblíbená barva a teď jsem nakoupila oranžový šaty a kdyby byly dost velký, tak bych si je nechala! Oranžová byla úplně dobrá, v takových šatech se schovat nedá, ale nevadilo. Pryč s barevnými předsudky..! ![]()
Skvělý kauf ![]()
Oranžové doplňky jsou skvělé k černému oblečení.
Mám lakované oranžové lodičky a kabelku (nenosím je ale společně) a ten doplněk černou vždycky rozsvítí.
Janulik03 Mně se ta barva líbí.
Mne sa páčili jednu oranžové šaty, ale nakoniec som si povedala, že to už je na mňa ére, tak skúsim tie šľapky radšej.

No veď vidíte samy, jeden pomaranč......
Janulik03 Jako můžeš je mít, ale proč, když ti x věcí a x barev sluší více. Na těch doplncích se mi oranž líbí. Já si hodně oblíbila žlutou, jakože žlutá kabelka, batoh, boty mám žluté...ale už je to okoukané a časté, ta oranžová na letních sandálech by mi také určitě šla skvěle:D:D:D:D
Karja určite áno
Janulik03 souhlasím s karjou. Navíc ta oranžová na sandálech má lepší odstín, ty šaty jsou v takové té popelářské.
Janulik03 Dobře jsi udělala žes šaty nekoupila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY