Tak se zadařilo, to mám radost
. A která nakonec zvítězila?
Co jste si dnes koupili/y?
Tak už se to blíží, moc držím palce, ať vše vyjde
.
Není vůbec zač a moc gratuluji
.
Tak teď si připadám jak krkavčí matka, protože sotva jsme vytáhli paty z bytu a nechali ho harantům, už si tam synek nastěhoval slečnu a já jsem si řekla Konečně ho má na krku jiná a Jaký si to udělaj, takový to budou mít. Chodím k nim vždycky po předchozí dohodě a neobzírám utřenej prach ani nečekám kafe s bábovkou. Když něco potřebujou, ráda pomůžu, pokud můžu, a stejně to funguje i opačným směrem.
Tak ak budeš mať cestu okolo,ozvi sa.Môžeme zbehnúť na kávu či drink ![]()
Děkuju ![]()
Proč krkavčí matka, já funguju úplně stejně jak jsi popsala
Teda až teď na ten oblek
Ale na kontrolu k nim taky nechodím, samozřejmě jsme jim předem volali, jestli je to vhodný se zastavit.
Kafe s bábovkou čekaj spíš u mě, kde si zvykli se tak jednou týdně zastavit a pokecat... oba a dobrovolně. No, možná kontrolujou oni mě - jestli ještě dejchám
Minulý týden batůžek. O pětistovku ho teď zlevnili ![]()
Mozkomoří mikina je důsledkem velikonočních slev v cityfolklore, no a to profláklý triko mi prostě jen viselo v nákupním seznamu už moc dlouho... :)

K malým černým na formální příležitosti a plesy
Oj ten podpatek z nejhorsich moznych
To jsou asi klasický taneční boty, ne? T.j. na plesy OK...
Nový converse, musela sem do Berlina, abych sehnala 39,5

Tvarem ano, proto jsem je kupovala. Zpracováním úplně ne, nejsou speciální taneční. Ty mám taky, saténové, ale chtěla jsem "normální" kožené.
Na netaneční příležitosti mi přijde ten podpatek taky moc... taneční...
Ale ty je užiješ, jste na parketě jako doma ![]()
já bych asi na ty "formální" příležitosti dala přednost klasickým lodičkám než tanečním botkám, ať už jsou origo nebo tak jen vypadají. na ples bych je brala, akorát asi u nás koupit nejdou?
Kabelku, takovou na běžné nošení z eobuv, snad bude v pohodě...a mému Zázrakovi nový škrabací válec.

Som sa trochu utrhla z reťaze na zoote. Na "mikinový krivák" som fakt zvedavá, v najhoršom ho vrátim, ak to bude handrovité... a zimný kabát bol myslený na budúcu sezónu, ale vyzerá to, že ho ešte v najbližších dňoch využijem ![]()

Myslela jsem formální příležitosti, když se mi nechce do lodiček. Tedy v létě a když nemusím mít punčochy. Z lodiček si naboso hrozně odřu nohy.
Koupila jsem je v malém městě v obuvi. Překvapilo mě, že na netu jsem našla jen bílé a růžové, ty černé v českém eshopu asi nebyly. Kdo ví, z jakých výprodejů to babka splašila.
jak se dělá zmínka pro víc osob, vůbec to neumím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.