Open toe Toms, už loni jsem je chtěla, ale neměli číslo, letos ho maj a i slevu, tak to má bejt!

Open toe Toms, už loni jsem je chtěla, ale neměli číslo, letos ho maj a i slevu, tak to má bejt!
jak to vypadá na noze?
Božsky...bude![]()
![]()

Mně budou akorát, pedi je top a mám je semišový, čili hezčí, dál? ![]()
dál nic, počkám na foto;-)
Mne sa pačia. Kde ste ich kúpila? Mne by sa hodili čierne.
Urbanlux, ale černé nemají, taky bych je brala.
Ty jsou super! Loni jsem na ně taky koukala, ale furt jsem se nemohla rozhodnout, jestli tolikery boty potřebuju, až mi vyprodali velikost. Já myslím, že měli ještě tmavé modré.
Ten křivák mám a je v pohodě, tvar drží dobře. Není přehnaně elasticekj, takže by se nemusel vytahovat.
S těma Tomsama mě neštvěte! Už jch mám dost. Ale zrovna tyhle, co má Mutzi, jsem v sytě růžovm provedení málem o víkendu hodila do košíku. Ale nakonec jsem byla rozumná.
Strašně moc bych chtěla ty světle růžový sátenový, co vypadaj fakt jako baletní špičky, ale s těma mám už nejspíš smolíka.
Ale je fakt, že mám podobný šlapky bez špičky jako tyhle tomsy, teda za pár Kč z HM tuším a jsou fakt unositelný, čekám na ně v jiný barvě. Růžová by nevadila, ale aby se to hodilo i k šatům-
No nevím tedy.. Ty open-toe Tomsky mi nebezpečně připomínají řešení z mých mladých let, kdy nám nožka vyrostla z jarmilek a maminka to spravila nůžkama "šak to do konce léta dotrháš, ne?"
Jo a na urbanlux jsem momentálně pekelně nakrklá. Vracela jsem zboží, peníze nikde. Telefon mají vypnutý už asi týden, na e-maily nereagují (taky cca týden) a jako bonus mi přihlášení na můj účet háže error message... ![]()
moc hezké ... taky se letos chystám obměnit zásobu toms :-)
Já musím bejt hodná :D
Z bot už akutně potřebuju jen tenisky.
Lamo! Mysli na to, že si na podzim budeš kupovat zuby! Takže do tohodle vlákna radši vůbec nelez!
O ou, jaký zuby konkrétně? Já jsem uvažovala o rovnátkách, musím se v květnu poradit se svou zubařkou.
No, před rokem jsem pustila do takové kompletní rekonstrukce chrupu, takže jsem nechala vyvrtat všechny amalgámy a předělat na fotokompozit. No nebylo toho málo zrovna :/ Teď ještě jedna polokorunka a doladit nějaké "škrábance a pigmentace". Doufám, že budu mít na dost pokoj!
Ještě, že ten můj zubař je takovej fešák. Aspoň nějaká kompenzace :D
Já před pár dny viděla slečnu, měla u rovnátek tyrkysové gumičky a takto fialovou rtěnku. Tip? ![]()

Jak se Toms a jiné podobné boty čistí? Líbí se mi Paez, ale bojím se, že je na hřišti s pískem oddělám :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.