Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 17:33
Reakce na Lamicka:

Ja periem v práčke, aj vlnené toms som prala v práčke už párkrát a pohoda. 

Čo to je za značku Paez? To je neaká lacnejšia verzia Toms?

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:16

Dorazila kabelka z eobuvi a som teda mierne sklamaná. Síce kabelka vyzerá celkom dobre, ale dosť nepríjemne chemicky zapácha. Tak neviem, máte niekto skúsenosti s ich kabelkami a mali ste podobný problém? Nechať a dúfať, že smrad zmizne? Poslať naspäť? Proste dilema...

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:23

To spíš záleží na značce té kabelky než na eobuvi. Mě teď přišla furla a rozhodně nesmrděla :-)

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:25

No nazdar, mám na cestě malou crossbody Creole. Měla by být kožená, tak jsem zvědavá, čím nube nebo nebude cítit.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:33
Reakce na Kokoska:

Moje Creole "smrděla" jen kůží a teď už nesmrdí.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:34
Reakce na Pavlena:

mně tyhle:P

ale aby to bylo spravedlivý, tak na nohou kdo sem dával foto se mi líbily (určitě lion, teda jinx)

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:36
Reakce na Kokoska:

Tá moja je tiež Creole (ale na samotnej kabelke žiadna značka nie je). Ako za tú cenu som rozhodne nečakala zázrak, je pekná, len ten puch...  je to síce cítiť len pri strčení nosa do útrob, rozhodne nič, kvôli čomu by si ľudia mali odo mňa v autobuse odsadať, ale ja o tom budem vedieť...

A to sa mi na ich webe páči ešte niekoľko ďalších od tejto značky, chjo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:43
Reakce na Lama_z_Lana:

cha, já se na rekonstrukci chrupu po zásahu debilního zubaře ptala, a prý tak....asi 80.000  protože potřebuju kompletně opravit min. 4-5 stoliček.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 18:56
Reakce na Jiná Realita:

Co je to "komplet oprava"? Implantáty, korunky? Já jen že mám od včerejška svoji první korunku a stála mě necelé 3 a půl tisíce, takže i při ceně za pět korunek bych se na 80 tisíc nedostala ani omylem.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:08
Reakce na Jiná Realita:

No, já se ze všema svejma restama celkova dostanu zhruba polovinu, taky zadna slava. Ale neudelat to ted, za pra let bych si tam pridala jednu nulu navic. Nah.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:13
Reakce na Emerald:

brácha tam byl se třema zubama a platil myslím kolem 30.000. já budu potřebovat určitě aspoň jeden implantát, protože ten zub je prostě po šestém převrtání na odpis. mám zničený komplet chrup, protože mi za mlada jeden zubař zavrtal zdravý zub, druhý mi do všech mini kazů dal amalgány, opakovaně, přestože se mi vždy do půl roku vydrolily. byla jsem mladá a blbá a věřila jsem mu. po čtvrtém pátem převrtání mám ze všech stoliček krátery. bohužel. pečovat jsem mohla, jak jsem chtěla, byly to vnitřní kazy, kazy pod plombami. ještě to drží, ale myslím, že do roka budu muset s tou rekonstrukcí začít. ach jo.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:14
Reakce na Jiná Realita:

To je nějak moc, ne? Manželovi dělal soukromý zubař poměrně velké opravy, vlastně celý nový velký můstek, takže broušení zubů, otisky, modelace, zkoušení, úpravy toho, co přišlo z laborky,... trvalo to poměrně dlouho a dělali to opravdu pečlivě, celé to stálo cca 30 tis. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:18
Reakce na Jiná Realita:

Kokoska Mně to taky přijde strašně moc, i když je fakt, že jsem někde viděla srovnání cen u různých zubařů a ty rozdíly byly teda obrovské. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:19

Šmarjá, jste mi připomněly, že jsem objednaná tak brzo už na květen, protože s tou rekonstrukcí začínáme! Můj bože, Chandlere, já jsem na to uplně zapomněla, ale vrtalo mi hlavou, proč tam jdu tentokrát už po půl roce....

PS.: Nechcete někdo kosmetiku Bioderma za 1.500 Kč, nenošený kožený boty, dvoje rifle, bundu, letenky, nový kola na auto, protože jsem asi měla šetřit.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:24
Reakce na Karja:

v pohodě, po zubech se stejně nedá moc jíst, ne? mám doma zásobu nutridrinků, nějaké vám pošlu  a vyjdete.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:29
Reakce na Karja:

hehe a já beru ty letní gumy, pokud je dopraví nějakej slušnej dopravce... vlastně máme tu poblíž taky hotel:D a je to od něj k nám z kopce!:-))

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:31
Reakce na Jiná Realita:

Zuby jsou má noční můra. Nekazí se mi, nemám zubní kámen, starám se jako blázen....a stejně. Zubnmi praskne po zakousnutí do běžného jídla. Chce se mi brečet. Zítra jdu k zubaři. Je milý, něžný, hezky mu voní ruce, ale....už několik let mám špatně udělaný můstek, mimo jiné visí na 8. Od začátku špatně drží, protože ta 8 byla prostě prťavá a po zbroušení se skoro ztratila. Můstek mi z ní prostě spadl, už dávno. Visí na zbylých dvou zubech. Říkám mu to od začátku, lrý se mi to zdá. Samozřejmě se mi pod ním udělal zánět a od něj zřejmě paradentoza. To mi neřekl, prostě jsem si to načetla, hýbou se mi zuby pod mlstkem a teď začal i vedlejší zdravý zub. Naposledy mi řekl, ať začnu šetřit. Nic s tím nedělá, ani antibiotika mi nedal na ten zánět, který tam určitě už musel být. Sháním jinéhonzubaře obvolávám, nikde neberou. V noci se mi zdá, jak si vytahuju zubymjeden po druhém

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:50
Reakce na Fakirka:

Já se dostala k nové zubařce jen proto, že jsme u nich na pozemku káceli strom, no a manžel se prostě zeptal, jinak taky nebere nové lidi :D takže soucítím, našla mi dva kazy, vyčistila hromadu zubního kamene, dostala jsem mezizubní kartáček a poctivě čistím. Teda ne že bych to do teď nedělala, ale ne správným způsobem. A mám radost, protože už při každém čištění zubů neplivu do umyvadla krev a ustupující dásně na spodním patře se mi zahojily :)

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 19:54
Reakce na rasaNori:

To se mi nemůže stát Tiše závidím. Ve své práci potkávám spoustu zajímavých lidí ze všech konců světa, ale zubař mezi nimi bohužel nebude....

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. dubna 2017 20:02

Zatím jsem nekoupila a nevím, jestli mám, poraďte... Je to divno-bomber, který je bomberem jen zepředu. Líbí se mi, že nemá dole gumu/náplet. Ale je fakt trochu divný..