ještě jedno foto..

ještě jedno foto..

mně to připadá jako kříženec mezi bundou a halenkou nebo mikinou, takový zvláštní... kam v tom chceš chodit?
Ale tý bolesti a nervů zase, co z toho bude nebo nebude.
Na jídle bych asi neušetřila, já už večer po vytrhání všech osmiček jedla smaženého kapra s kaší:-D.
Nejhorší je, že se po tom budu muset zase něčím odměnit, to je jasný!
Tak jako po ulici každopádně... ![]()
Asi nejvíc městské výlety, ale docela bych jej chtěla kombinovat i s bodycon šatama, na nohy kecky a tak.
Zkoušela jsem ho, je normálně podšitý a la bunda, do interiéru to není, byť zezadu vypadá jak košile..
jo to si umím představit, a jestli zkoušela a je naživo pěknej tak proč ne:-) mně se nelíbí barva ale to hlavně proto, že tuhle nemůžu nosit:-/
Mně se to docela líbí, je to zas něco trochu jiného. Kde to mají?
Já dneska ještě jednu Niveu, ale ne pro sebe, pro kamarádku..

Já dneska technickou, tlumiče, nový péra (někam k předním kolům) nějakou stabilizační tyč, nějaké to seřízení.. a já nevím, co ještě všechno. Zatím jsem to neplatila, nestihnul to spočítat, řekne mi zítra. Takže asi jen proto zatím ještě žiju. Ale auto najednou jezdí jak zamlada, je nějaké svižné :-)
Ted večer s dcerou na dálku nákupy oblečení pro vnoučata. Byl blbý signál, tak dcera nanosila věci poblíž vchodu a pak jsme přes videohovor vybíraly které kousky budou nejlepší. Fakt veselá záležitost :-D
Já jedu na technickou zítra. Mám objednanou i výměnu pneu, ale nějak nevím, jestli jsem to neuspěchala.
ze zimních na zimní?![]()
Ze zimních na ještě zimnější
Snad nenastane nějaká kalamita, odvolávat se mi to nechce.
Narazila jsem na ně na jednom blogu. Stojí cca 1200 Kč, líbil se mi design plus stélka z kůže vypadala pohodlně. Mají být fairtrade, ale známe to... Nikdy jsem po tomhle typu bot netoužila, tak nevím co mě to popadlo :)
Divnobomber je divnosuper!![]()
Já se dnes konečně dostala do Zoot pro "Potrefené" sukně. Černobílá je totálně průhledná, ostatní jsou fakt do lesa, tak jsem vzala khaki.:-))
mně měla dnes přijít poštou, ráno psali že mezi 8-14. v 16 ještě nic, tak su zvědavá zítra
asi jsem se už načisto pomátla, ale dnes jsem zakoupila kecky za tři stovky, cca tyhle

Já se dnes do zootu nedostala, bylo tam v poledne i odpoledne hrozně moc lidí. Co tam probůh všichni děláte??Mám naobjednané dvě košile, původně byly za patnácet, tak doufám, že by snad mohly bejt dobrý - nevyglajdaný a neprůhledný narozdíl od 95% ostatní nabídky košil v obchodech!
Já jsem dneska přitáhla ze zootu haldu trik "na litačku" a kolektivní khaki sukni
Zkoušela jsem i červenou, ale tu jsem měla jen v L a dělala mi velký zadek. Jo a aby toho nebylo dost, tak mi zítra dorazí z eobuvi kabela od Potrefenáhusa . Až se někdy spolu dostaneme na kafe, tak se budeme lišit jen botama (tomsy se mi naštěstí nelíbí). ![]()
Mne se libi, ja bych ho nosila.
Ja mám netradičné veci rada,ja by som ju kúpila.
Doufam, ze jsem vase kamaradka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.