Kde se dá koupit?
Co jste si dnes koupili/y?
Já kupovala v Nivea haus, v Německu.
nechval dne před večerem, zrovna tenhle tejden jsem docela mlsně obhlížela jedny vagabondy, který myslim, že sis kupovala v zimě?
![]()
Na ty sem taky koukala. Jediný štěstí, že se do nich se svým nártem asi nevejdu..
Pekne su. Ja somnich tiez zvazovala. Ale ta spicka. Uz mam jedny Vagabond s tak tenkou podrazkou a spicky uz som trochu okopala. Z hora to vidno nieje. Ale tak mozno len ja som taka čaptavá
Ty jsou naprosto fantastické - jako bačkůrky. Co jsem si je koupila, nenosím skoro žádné jiné... Fakt doporučuju.
Ty jsou moc hezky. Je fakt teda, ze tenhle typ bot hrozne okopavam (neumim zvedat nohy, no...) a do podobnejch vagabondich jsem se nevesla, moc vysokej nart. Ale podle obrazku zas tak nizkej ten predek nevypada
Co mi to děláte? Takové dokonalé boty sem dáte, když já si řekla že stop stav, jelikož potřebuju teď nové křeslo....
Chjo, tak prosím kde je mají? Křeslo počká....![]()
Edit už jsem je našla, díky
já zas potřebuju novýho kuchyňskýho robota!!!![]()
Jestli jste z Prahy, tak dole v Quadriu za výlohou, jinak tady :-D
cha, já se na rekonstrukci chrupu po zásahu debilního zubaře ptala, a prý tak....asi 80.000
protože potřebuju kompletně opravit min. 4-5 stoliček.
To je drahý i na Prahu teda, zašla bych si pro názor jinam.
taky mi to prijde hodne, pokud teda kompletni oprava neznamena 5 implantatu, co by jeste nejak odpovidalo. asi bych se poptala nekde jinde, mozna neco pujde spevnik korunkou. to nedal v praze muj muz a byly v tom dva mustky a prevrtane temer vsechny zuby (taky dedictvi po spatnem zubari).
antibiotika na paradentozu jako jedina lecba nepomuzou, pripadne jenom na chvilku. je potreba to na hygiene dukladne vycistit (mozna i v anestezii, zalezi jak je to hluboke) a pokud pak zanet neustane, tak se teprve nazazuji antibiotika + dalsi leky. pokud je spatne udelany mustek, musi se to upravit a hlavne je potreba se hygienistkou domluvit, jak cistit i zuby pod mustkem a kolem nej. zuby se muzou znovu spevnit, ale neni dobre to prilis odkladat, kdyz se ten zanet rozjete, jde to rychle. mama prisla o zuby v necelych padesati, neco o tom strachu vim.
je docela s podivem kolik zubaru paradentozu nebo zanet dasni vubec neresi - ono to neni uplne jejich specializace. nebo pak druhy extrem, jsou az prilis opatrni a delaji z komara vola.
jinak, kdyz jsem to resila, tak jsem nasla spoustu for, kde lidi resili paradentozu a pak vysvitlo, ze nemeli ani vycistene zuby od zubniho kamene! takze prvni zastavka k hygienistce - tim se rozhodne nic nezkazi, pak jiny zubar, ktery to resit bude a pripadne posle na tu paradentologii. ze zubari voni ruce a je nezny, fakt neni kdovijake kriterium.
Šla jsem jenom jako poradní hlas do Cos a koupila si kalhoty...![]()

dobrá kúpa ![]()
Díky, naživo ještě hezčí :-).
Hezký nákup.
Já jsem si včera koupila tuto krasavici a mám z ní hroznou radost. Jenom si už musím zakázat koupit další, bo to dost leze do peněz.
a mne se libi ten obraz za ni:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.