Jaká je adresa toho Boden?
Co jste si dnes koupili/y?
Díky. Tak to se schválně ve čtvrtek Na příkopě mrknu anebo za tři týdny v Berlíně. U týhle značky jsem ještě nebyla.
Jenom doufám, že Max Mara šije jako Boss i ve 42 a ne jako Pietro Filipi jenom na panenky![]()
.
Myslim že boden.co.uk
Děkuji. Jé, tam mají krásné sukně. Ta zelená s rostlinstvem..
Ne, že ten nákup pak budu platit ![]()
Já myslím, že určitě jo, ty moje jsou S (panenka teda nejsem) a největší měli XL, což je 44? Tak si myslím, že to nebude problém.
Mam i fotku na modelce, ale na ní nevypadaji nic extra, je na ně moc vysoká...![]()
Jo a mají kapsy. To já mám ráda. Po svatbě je unosim i s teniskama ![]()
Tak to zní dobře.
Na té modelce ale opravdu nic moc. U ní není problém jenom s výškou, ony se k ní totiž hlavně nehodí vůbec ani typově. Ovšem tím se nenechám odradit.
Diky
Díky, na léto budou fajn. Je to bavlna, bez podšívky a dělaj mi hezký dekolt.
No tak škoda, no. ![]()
mne sa pacia tak velmi, ze uz som si ich nasla
maju aj velmi pekne riesenu zadnu cast, ale pre mna je to dost neprakticke. ani tie spagetove ramienka mi nehraju do karat... su jednoducho nadherne, ale nie pre mna :-/ tak sa aspon budem kochat, ked sa v nich ukazete :-)
Speciálně pro tebe. I s asistentkou.
Sice jsem si řekla, že se fotit. nebudu, ale Velký bratr o nás stejně všechno ví.
Padnou ti jako ulitý ![]()
Jenom nechápu, co je to za módu teď všechno dělat do (otevřenýho, nezapínacího) véčka. Hadry s normálním výstřihem aby pohledal... Já jdu zásadně jen po kulatejch, a téměř se teď nevyskytujou.
Co je to vlastně za materiál?
moc Vám sluší, mnohem více než modelce, jsou opravdu pěkné.
Jo, přesně takhle jsem si představovala, že budou vypadat
.
Haha, teď vidím, že jsi vůbec nepřeháněla, když jsi psala, že na tobě dítě doslova visí
.
Jo a hlásím, že ten sprchovej krém je super. Normálně mi kůže po sprše jemně voněla portrétem
. To mi po užití jakýhokoliv jinýho sprcháče nehrozí.
Je to 100% modal. Vypadá to lehce neoprenove, ale je to lehoučká a prodyšná látka. Ale prvotní reakce byla: Jako co to je za teplakovku?
Ale fakt příjemný.
A ten výstřih se mi právě hrozně líbí, ja zas nemám ráda kulatý, přijdu si v tom obří.![]()
obří? Vy snad v ničem nemůžete vypadat obří
.
Děkuji
Víc než modelce asi ne, ale je to můj střih. Já sice obdivuju spíš napaditejsi střihy šatů, ale v těch málokdy vypadám dobře. ![]()
Jinak pro představu Měřím 165 cm, jako teda žádná výška...A jsou mi přesně do půlky kolen, což je má ideální délka šatů.![]()
A ten sprchac fakt závidím, ja tu vůni strašně miluju, ale je už pro mě opravdu moc drahá. Navíc manžel ji nemůže vystát, prej je to jak zverimex. No chápete to???? .![]()
Jasně že můžu.
Mám tady zakrytej zadek, což je moje problemova část. A jinak v kulatým výstřihu, zvlášť pokud je hlubší, vypadám, že je můj trup ještě kratší. Prostě jak hlavonozec.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.