Koupila jsem si kabelku a boty.

Koupila jsem si kabelku a boty.

Tak jsem si právě koupila kabelku..
Nejlepší náplast na mé utrpení. Pevně věřím, že mi tu radost nezkazíte.
Má dlouhotrvající iracionální touha po žluté barvě tak bude, doufám, saturována.. ![]()

Nikdy mě nenapadlo si pořídit žlutou kabelku, ale tato je skutečně krásná!
SKvělý nákup
. Tu kabelku jsem měla včera v ruce, ale pak jsem další černé odolala (zatím). A ty boty jsou dokonalé
. A já stále nemám sandály
.
Taska dobra. Zrovna tahle bude v uzsim vyberu, kdyz budu chtit cernou kozenou. Sandaly me nechavaji zcela chladnou, protoze by nebyly vubec pro me (trcici malicky
). Ale tyhle pasky, vedouci stredem nartu, vypadaji vzdycky na (normalni) noze moc pekne!
ja prave ted potrebuju nejakou cernou kozenou a vetsi. Videla jsem ji na kamaradce, ktera ji ma v krasnem svetlem kremovem odstinu, tuhle jsem objedanala, tak doufam, ze i v cerne bude pekna. No a sandaly, ty se mi letos nedarilo vybrat, tak snad konecne.
hezky nakup.:-)
Neni to ten Onyx - vevnitr smolkove modrej? To me trochu rusilo teda. Celocerna je lepsi.
jj, je to ona
Máme stejnou kabelku. Já ji mám v šedé barvě. Jsem s ní moc spokojená.
Tak at se dobre nosi. Bude tak akorat na klasicky nejnutnejsi potreby, t.j. pulku chleba a flasku vina, proste velikost ideal ![]()
Moc hezká kabelka
. Asi si objednám tu béžovou, slíbila jsem doma, že si do letního šatníku pustím barvy
. Tak a ještě někde najít krásné barevné letní šaty nad kolena a budu mít splněno...
Ta bezova te tasce opravdu slusi, jen do toho
Moc pěkný nákup. Zvláště ta kabela. ![]()
To jsu nádherné šaty, i ta barva, i střih.
souhlasim, jsou skvele. Tahle barva je navic super, slusi blondynam, brunetam i zrzkam, dobre se kombinuje.
To jsou krásné šaty
.
Myslíš podle hesla: modrá je nová černá?
Půjdu si je zkusit.
Ale ty barevné šaty musím hledat dál...
snad je v praze maji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.