Super, prajem ti to.
Takže Malta na 2 týždne uz čoskoro?![]()
Teď se k vám přestěhoval Jaguár, že? ( jestli si teda správné pamatuju) Projevilo se to už nějak na zaměstnanosti?
Ďakujem.Od budúceho piatku začínam.Možno nejaký last minute výjde (len musím obchádzať veľkými oblúkmi obchody a toto vlákno :) Ak nie k moru,tak niečo vymyslím aj doma. Podstatný je oddych ![]()
Ešte sa len stavia,no ľudí už na určité pozície prijímajú.Okrem Jaguáru by mali pribudnúť i iné spoločnosti,tak by malo byť pracovných pozícií ešte viac.Ja však budem pracovať v úplne inej oblasti na míle vzdialenej od automobilového priemyslu.
Jj automotive sa vyhybat oblúkom.
po dlouhem zvazovani jsem si koupila kvetovane saty v HMku. nosit je budu bez tricka a taky je mam vic na telo nez modelka. nejdriv jsem si myslela, ze to je ulet, ale dost lidi mi je pochvalilo, tak mi asi fakt slusi :D

Určitě vám budou sluset. Jsou pěkné. Já jsem se dnes uuuu úplně zbláznila a koupila jsem si hadí boty. Já, která nosím celej život černý placky, maximálně občas platformy. Ale když byly tak pohodlný a já jsem měla tak příšernou depresi z celulitidy že zkoušecí kabinky. ...JAKO neuvěřitelně strašná
No, tak mám boty.

Tak ty se mi taky libi, hlavne delka.Sice mam na leto zakaz, ale omrknout je pujdu.
Boty jsou moc pěkný. Myslím, že je tady má moora nebo Emerald.
A celulitidu na zadku má ve zkoušecí kabince úplně každý, to dělá to příšerné nasvícení.
No, na nasviceni se nemůžu vymlouvat. Ale boty jsou super. Jen mám výčitky, protože původně jsem šla koupit dárek mamce k narozeninám. _![]()
Ty jsou super, odkud?
Zde oblíbený Vagabond![]()
No jo, no. My sme malá spoločnosť súkromná, ale väčšina našej výroby smweruje do automotive. Len tie papierovačky teda ma raz zabijú. A tie audity. Ufff, ale zas máme robotu. Zatiaľ....
Nemám topánky na leto, ale už mám tenisky na jeseň ![]()

![]()

ten cif ![]()
Šaty na svatbu v září (host). Pásek se dá naštěstí sundat.

No biele podrážky...treba to mať podchytené už od začiatku lebo ich potom nedočistím :D
Pekné šaty na svadbu. Ten opasok je úplne mimo, nechápem ako ho tam dopasovali ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.