![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ha, moje boty!
Chodí se v nich dobře, jen mně štve ten pásek přes nárt, že se posouvá. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží ten korek.
ja uz od detstvi patrila k nadsenym cichacum automobilovych zplodin, to bylo jeste za dob trabantu a wartburgu. ty novy moderni auta uz stoji za prd. a pak taky miluju asfalt. proto miluju bvlgari black :D
asfaltová cesta v létě po dešti.... tu čichám moc ráda![]()
Nechci živit OT, ale ... Miluju vůni omítky, mokrého betonu, mokré hlíny ... a poslední dobou jsem vypozorovala, že i vlhkého sklepa, když to má trochu nádech plísně, tak si úplně libuju
už jsem tu i shánela parfém s nádechem omítky, dnes jsem si ho tedy nekoupila, ale možná brzo ![]()
A já mám ráda vůnni čerstvě posečené trávy, namoklého prachu a emailového nátěru :D
Snow od Demeter - to je mokrá hlína, sklep a i ta plíseň by byla.
Asi jsem divná, ale já mám ráda vůni svařovaného železa :D A pak taky nátěrových barev.
nejsi divná. barvy laky nemusim, ale železo to jo!
Nevíte někdo o nějakém slevovém kódu do eshopu Promod? Objevila jsem tam šaty a sukně, tak bych to zkusila, ale kdyby byla nějaká sleva, byla bych samozřejmě radši.
A já vůni motorove pily v kombinaci s cerstvymi pilinami z právě pokaceneho stromu. Benzín, olej, piliny a smůla. Tata je drevorubec a tohle je vůně z dětství, kterou miluju dodnes. A pak ještě vune smuly pri zehleni pracovnich kosil.
Nekoupila jsem si, ale rada bych.... dlouhe letní šaty. Nemuzu narazit na spravnou kombinaci barvy, strihu, materialu.
Odměnila jsem se za zkoušky ![]()
Lehkou maxi sukni. Jsem menší, takže ji mám až k zemi. Je moc příjemná a navíc má kapsy, to je fajn bonus. Jen se trochu bojím, jak moc se bude viskóza mačkat.
A konečně šortky, co mi sedí přes zadek a stehna a zároveň neodstávají v pase, kabelku a moje první Toms.

jo! vůně mokré hlíny a tlejícího listí, to je můj vysnění parfém! :-)
Ha ha, jak čtu všechny ty vaše oblíbené vůně, hned mi naskakují vína, která takhle voní. Jen rajčatové stonky, ty jsem snad ve víně zatím neidentifikovala :)
ha, kolektivni toms, vcera jsem je vyzvedla na poste ![]()
Neodpustím si ještě jeden poznatek (a pak jdu hledat vlánkno pro čichače divnovůní) - měla jsem dobu, kdy se moje závíslost na vůni omítky výrazně prohloubila. Nemohla jsem projít kolem stavby, aniž bych se na chvíli nezastavila a nezačichala. Jakmile jsem zahlédla kontejner se sutí, prostě jsem musela k němu jít a čichat. vonělo to tak nádherně ... Začínala jsem mít i silnou potřebu to ochutnat. No, připadala jsem si jako magor
Pak mi zjistitli naprosto kritickou anémii. Po injekcích železa se to ze dne na den spravilo (došlo mi to až zpětně). Takže raději pozor, nikdy nevíte, co to znamená ![]()
Jo, vůně omítky a vlhkého sklepa, tu úplně miluju! A pak takovou tu zatuchlinu v opuštěných domech, to bych taky potřebovala jako parfém ![]()
Odkud je prosim ta sukne? Pekna barva...
Candance Je to Tatuum http://www.tatuum.com/en/skirt/30716-aleksa.html#/size-34/color-cyan ![]()
Diky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.