Jeee, ty bile mam. A Cif teda taky. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?

Sluneční brýle. Připadám si poslední dobou nějak nudně a unyle, tak proto.
o těch modrých, které taky mám, mi máma řekla, že v nich vypadám jak ve stanu
ale mně se stejně pořád líbí. a jsou tak strašně pohodlný.
Já po nich také pokukuji, ale asi nebudu mít možnost si je zkusit. Jak sedí velikost, jsou hodně volné? Materiál je dobrý?
Mne se taky strasne libi. Jsou pohodlne. Tesi me ty rukavy. Na raminku se mi moc nelibily ale oblecene byly paradni.
Jsem zvedava, jak je okomentuje manzel.
Ze me by latka mohla byt husteji utkana. Ale oblecene jsou pekne. Ja mam v Lindexu S a saty sedi.
Já jsem na ně teď o víkendu koukala na facebooku Marušky z Co si dneska vezmu na sebe, ty šaty jsou krásný, ale bojím se, že já bych v nich vypadala jako "na osadu přijely dvě Rusky"
Tak a ted se budu bat, ze tak vypadam i ja.
neeee, vy určitě ne!!! :-D
spodní část je hodně volná, horní díl ale tak akorát na tělo. rukávy jsou taky hodně volné, uvažuju, že bych si je výhledov nechala trochu zúžit, ale uvidím. nechávám si při nošení rozepnutých hodně spodních knoflíků, aby koukaly nohy :)
+ Potrefenáhusa Jiná Realita Candance Mně se ty šaty taky hrozně líbí, ale taky je teď nemám jak vyzkoušet. A pro změnu mě trochu odrazuje ten výstřih, protože na těch fotkách, co dávala Potrefenáhusa, mi přijde docela hlubokej a mně ho teda nemá moc co vzedmout, tak aby to nebylo takový smutný ... :-)
jo, hlubší výstřih asi na ničem ani nemám, ale mně se právě líbí, když se na ničem nevzdouvá
pak bych si přišla fakt jak selka.
Boty, rtenku a tmavemodre teplakove kratasy na venceni psa.
![]()

... nejsem uplne v idealnim vlakne, ale - jak to dopadlo v Beam? ![]()
BTW ... krasny odstin rtenky...
Byla jsem tam nekolikrat, prave jsem napsala do prislusneho vlakna
. Dekuju za tip!
Kromě šatů jsem si dnes koupila i kurz opravy starožitného nábytku. A hrozně se těším
.
Áno,to sú ony.Z vlastnej skúsenosti by som šla do menšej veľkosti (menila som 38 na 36).
Obe kúpy super,kurz znie zaujímavo a šaty majú peknú farbu (opasok nevidím).
Kúpila si obe farby? Ja sa neviem rozhodnúť ktoré...a aj tak mám nateraz zákaz nakupovania ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.