Nekoupily.. Tuhle akci jsme prošvihly
Co jste si dnes koupili/y?
Hmm, kdybychom se byly všechny složily, mohly jsme mít konečně opravdu kolektivní kousek![]()
![]()
Keď už sme tú kabelku nestihli,kúpila som si aspoň tie ospevovaná Lindex nohavice.Napriek zľavám mali výnimočne ešte moju veľkosť.Cena priaznivá-po zľave 50% som ešte ako držiteľka More karty dostala extra 20%- no nekúp to
Sedia ako uliate (konečne) a na chladnejšie dni a zimu budú skvelé.
Ja som dnes skusala tvoje Lindex šaty. Boli mi dobre sakra. Uvidím či budú v zľave....![]()
Ja dnes sukňu. Asi moja prvá vec z Orsay. Kypila som si cislo vacsiu aby mi sedela na bokoch. Nechcem ju nosiť ako puzdrovku

Asi to nebyly zkoušky z češtiny,že? ![]()
Prosím tě, jsou to ty tvoje džíny? Je to HM Divided, vel 38, zapínání na knoflíky, bavlna/elastan 99/1. Protože jestli jo, fakt platí, že když dva dělají totéž... Jako jsem na té fotce trochu přisražená, ale i tak. Nebo se roztáhnou časem? Větší číslo už mi padalo. 

Sedí moc hezky, navíc džíny se vždy vytáhnou.
Áno,sú to ony.Súhlasím s @continuity-roztiahnu sa.Ja s mojimi krivkami ich mám vo veľkosti 36
A ja som si myslela, že to je boyfriend strih ![]()
Super, naděje existuje!
Ani mi nehovor.V tom týždni som kúpila troje šaty-a to ani jedny nespĺňali kritériá šiat,aké som pôvodne hľadala
a tento týždeň dvoje nohavice
Hlavne,že som si chcela zadovážiť nejaké jednoduché čierne kožené sandále..
A to ešte musím doplatiť zubárovi a kúpiť nové letné pneumatiky.Dovolenkovať budem asi " na malte" ![]()
Jinak já si před lety v Hm koupila džíny střihu Slim. Pak jsem dost zhubla, takže jsem z nich měla boyfriendy, pak zase malinko přibrala a teď z nich mam girlfriend džíny. Ještě že je teď těch trendů tolik, že se dá nosit úplně všechno a člověk bude stále in.
Ja Ti neviem...asi girlfriend?
sadli mi,dobrá farba,žiadne diery,moje majú pre mňa nedosiahnuteľnú veľkosť 36,tak čo viac si priať (asi len tu zníženú cenu) ![]()
Zlaté piesky by ti nevyhovovali? ![]()
Neviem,neviem,na tie sa pozerám každé ráno cestou do práce z busu.To už by bol asi moc veľký luxus ![]()
Som si hovorila že ak by boli šaty v akcii...ale v eshope uz sú vypredané a v obchode boli len jedny xs. Tak neviem no. Nepotrebujem ich a dĺžka len tak tak. Asi sa na ns vykašlem. A pneu máš ešte zimné či čo? Ja som letné kupovala uz v marci.
A za to dochadzanie ta obdivujem.
Nová práca uz je v mieste bydliska?
Kúpili sme druhé auto a má len zimné,tak preto.
Čo sa týka dochádzania,je to boj.Ale našťastie už mám len 9 dní v práci (medzitým 2 týždne dovolenky) a potom to už budem mať bližšie a najmä časovo výhodnejšie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.