Ďakujem už aspoň viem ako sa to volá. Mam to tiež, a nie kvôli nesprávnej veľkosti oblečenia.
Co jste si dnes koupili/y?
problem fakt neni v tom "hrbu" ten je normalni.
ve skutečnosti to znamená, že jsi hubená:P

problem fakt neni v tom "hrbu" ten je normalni.
ve skutečnosti to znamená, že jsi hubená:P

jsem hubena! ![]()
Birkenstocky sú super.To sú tie celogumené,však?Môžem vedieť,kde si ich kupovala?
Tak zápěstí už jsme si poměřovaly, jsem zvědavá, kdo první zdokumentuje svůj hip dip![]()
ja to nebudu, protoze to by s mucipuci seklo. a ja ji nechci mit na svedomi, pac mam rada jeji komentare :D
Answear
Niečo málo majú aj v Officeshoes ale tam som si povedala ze už nikdy nenakupim(zla skúsenosť) Tieto strieborné som tam aj tak nevidela, ale ak nevieš veľkosť chod najprv skúsiť tam
Dík.Potrebujem skúsiť veľkosť,tak zbehnem do Office-u.
tak som sa predbezne pozrela na Answear a tie Tvoje uz v slonich velkostiach nemaju, rovnako ako ani na eobuv
Tak asi usetrim na nieco ine.
No to je novinka tak asi sa rychlo vypredali. Skus ešte asos
Tam ich vobec nemaju
Ale asi pojdem radsej vyskusat velkost,aby som vedela na 100%,aku vybrat.Este sa mi pacia aj tieto.

Aj tie sú pekné. Ja by som potrebovala ešte čierne. ![]()
A vies,ze aj mne by sa hodili?
Ale v prvom rade by som potrebovala,aby mi niekto na nejaky cas zablokoval vsetky karty na moje osobne nakupy
Dovolenku pri mori som zatial odsunula na september.V lete ma caka maraton oslav:mamina narodeniny a meniny,moje male krstna narodeniny a meniny,mala neter narodeniny,priatelova mama 70-ka (to je nocna mora,co jej kupit
),jeho babka 88 a moja starka 80.Kazdemu by som mala kupit aspon nejaku drobnost.Najma drobci sa vzdy tesia (a aj ja,ked vidim ich ziariace ocka pri rozbalovani darcekov).Takze z toho jasne vyplyva,ze vypredane Birkenstocky su znamenie ![]()
No tak to máš čo robiť. Držím palce aby ti dovolenka vyšla. Predsa len, každý si musí oddýchnúť. Ja tento rok nikam asi nepôjdem, plánovali sme ísť do PL a aj do Prahy a aj do Talianska ale nakoniec asi pochodíme okolie a tak. Nevadí mi to, k moru som aj tak neplánovala(Amy) ale tak myslela som, že aspoň to Poľsko nám vyjde. ![]()
A mne kartu blokovať netreba. Ja mám problém si niečo kúpiť. Buď sa mi niečo páči, ale nechcem riskovať cez net alebo naopak neviem nájsť nič rozumné. Príliš veľa špekulujem a nakoniec je vypredané. :D
A čo nová práca? Kedy nastupuješ?
ehm, videla som Birkenstocky v Peeku v bratislavskom Auparku asi pred 2 tyzdnami ; ))
Answear
Niečo málo majú aj v Officeshoes ale tam som si povedala ze už nikdy nenakupim(zla skúsenosť) Tieto strieborné som tam aj tak nevidela, ale ak nevieš veľkosť chod najprv skúsiť tam
Já mám ty samé, z eobuv. Velikost sedí přesně a jsou super pohodlné.
V Peeku majú topánky?
Praveze bezne nemaju. Na tie Birky som pozerala uplne neveriacky. Skoda, ze som si ich poriadne neobzrela, ci su echt prave, ale uz som bola na odchode a vystavena.
Videla som tam Arizony a Gizeh (Arizony presne tej metalickej bronzovej farby som kupovala a vratila na spartoo, takze trocha to mam v oku)
edit: presne tie Arizony, ktore pecka dala na fotke o par prispevkov vyssie, tam boli. Ale pisem, bola som tam pred 2 tyzdnami, neviem ako je to teraz
Držím palce,aby Ti vyšlo to PL.Aj u nás je krásne,je kam ísť pozrieť.My sme chceli len na pár dní zbehnúť do IT,ale tak uvidíme.Teraz vegetím doma a budúci týždeň sa chystám k našim a Lily.
Ja tiež ľahko nenakupujem,online nakupovaniu sa vyhýbam.No nejak sa mi neplánovane podarilo kúpiť šaty (teraz som si uvedomila,že 4ks
) i nohavice.Plus výdavky okolo auta,domu.Vždu sa niečo nájde.
V novej práci začínam 17.7.,po dovolenke dám ešte týždeň v starej.Som zvedavá-teším sa,no zároveň mám trochu strach,aké to bude zase začínať od nuly.Potom poreferujem.Ďakujem za opýtanie ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.