Pekny nakupy. Tu Acqua mam jako sprchovy gel, to je vune dovolene.
Co jste si dnes koupili/y?
přesně - vůně léta :-)
vsak zari to jisti, o vikendu tomu urvem drapy v Rime ![]()
@jinx Super nákup
Vyzerá to tak ze ste si Amsterdam užili
díky ... no a amstr -
není co dodat, už aby se zase jelo :-)
a teď jsem proletěla posledních pár stránek a líbí se mi nákupy paktofonika , moninika a lustr, co dávala Lilly_Ku
Sesterské nákupy nemajú chybu ![]()
Já jsem si akorát před chvílí objednala boty, tak jsem zvědavá, jaké budou, až přijdou. Na pohled vypadají velmi pohodlně, tak doufám, že takové budou i ve skutečnosti.
Já si ho koupila, i když jsem ho vůbec nepotřebovala, protože doma máme Della, ale hrozně mě lákal a je fakt parádní. Nádhernej a umí
Začínám pracovat na manželovi, změny by se mu fotky a videa dobře dělaly na iMacovi![]()
A potvrzuji, že lesk je super. I ten make up vřele doporučuji.
to bude urcite kartell, ale je dost ohrany, vyber neco lepsiho! Mne se ten z peri libi taky, do prostoru jaky popisujes bude supr.
A jaké třeba? Potřebuji lustr a pořád si nemůžu vybrat.
Ty vypadají dobře.
Lístky na Wimbledon na Centre Court.
Ještěže se tam dá zatáhnout střecha, protože podle předpovědi má v úterý dost pršet.![]()
jo, to my jo, obzvlast posledni zrhuba rok. Taky si pri vyberu casto navzajem radime, takze se to asi fakt musi nevyhnutelne projevit.
Jen Nolita muze nosit i takove trochu zdobnejsi a romantictejsi veci, ktere me tezce neslusi.
no to tezko radit, kdyz vubec neznam tvuj vkus
Takové stylové loučení s Londýnem...
Líbí se mi a ještě navíc mi přijde, že by mohly být pohodlné. Je to totiž dost problém najít pěkné, pohodlné, bílé sandále. Tak doufám, že nezklamou.
https://www.spartoo.cz/Herschel-CLASSIC-x6015431.php
něco pro milovnice opeřenců![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.