Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:27
Reakce na paktofonika:

Super, ďakujem. Ja trúbka som ho totiž zabudla vyskúšať keď som išla po ten DW light. 

Pokud je to stejné složení, jako klasický EL DW, tak bych radši koupila ten + aplikační houbičky. Ty můžeš prát, měnit a střídat po každém pouziti , kdežto tahle může casem odejít do věčných lovišť.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:28
Reakce na Jiná Realita:

K tomu BB Bioderma môžem potvrdiť, že je konzistenciou skvelý - fakt dobre kryje, nežmolkuje a ani v horúčave nesteká, i keď sa dosť lesknem. Príde mi dobrý skôr na suchšiu pleť. Jeho veľký nedostatok je ale pomerne tmavý odtieň (a to mám ten najsvetlejší), takže ho môžem používať len v lete keď sa dostatočne opálim. Obávam sa, že pre vás by fakt nebol.

Čo skúsiť minerálny makeup? Väčšinou majú dosť širokú škálu odtieňov vrátane ultra svetlých. Tá sypká forma ma síce zo začiatku štvala, ale dá sa s tým pomerne rýchlo naučiť. Mám vyskúšané značky Lily Lolo a Annabelle Minerals. Ten Annabelle kryje fakt dosť, Lily Lolo trochu menej, ale dá sa vrstviť. Je možné objednať vzorky rôznych odtieňov za pár kačiek, takže človek toho na začiatok moc nepokazí.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:28
Reakce na :

Ale no tak, neni to laciný? Myslím to na sebe nezvykle vážně, tohle dosti nesnáším, korunováno tím rádoby vtipným přizvukováním.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:30
Reakce na :

MAC má dobrou barevnou škálu, tam se dá vybrat. Mně nesedl texturou (teda spíš si nerozuměl s mou kůži), ale barva byla dobrá.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:30

jendou kdysi dávno jsem zkusila minerální od lorealu myslím, a byla to tragédie, hrozně se mi usazoval v linkách a celkově jsem vypadala jak namočená do mouky  jako asi jsem to hlavně neuměla nanášet a taky loreal zrovna nebude ideální značka pro takový makeup, ale od té doby se to bojím znovu zkusit.

20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:30
Reakce na Krehutka:

BTW připomenu se až se zas bude "plakat" že ten blbec Corbyn chce nás vysokopříjmový zdanit cinkcinkcink

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:33
Reakce na Mutziputzi:

Jsi si jistá, že chceš reagovat na mě?

20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:34
Reakce na Krehutka:

Jo, ne

20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:36
Reakce na :

Nekdo ma proste potrebu dat najevo, jak narozdil od nas socek na to ma :D

BTW připomenu se až se zas bude "plakat" že ten blbec Corbyn chce nás vysokopříjmový zdanit cinkcinkcink

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:39
Reakce na Krehutka:

Jasne, mala som ho včera večer keď som bola venčiť :D Nemohla som vydržať až sa ochladí a toto teplo by asi nedal. A zatiaľ to vyzerá dobre, uvidím čo povie moja t zóna, trochu sa poslednú dobu viac masti ale začala som poctivo natierať niacinamide a dúfam ze pomôže. Iné problémy nemám, o veľké krytie nestojím, mam pehy a keď si dám veľmi krycí makeup vyzerá to neprirodzene. Mam ešte Chanel vitalumiere a som s nim veľmi spokojná, používam ho ale skôr v zime. Mam ešte missha m perfect cover ale ten mi vôbec nesadol. A ešte mam Catrice HD a ten je dosť krycí, používam ho ako korektor. 

Ale teraz mam v plane kúpiť krém ku ktorému dávajú dokonca aj pravítko, že už po jednom použití je viditeľný lifting. Len musím zistiť odkiaľ sa dá objednať pretože to je tuším kórejský krém. 

1145 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:41
Reakce na Jiná Realita:

Ten od Lorealu som nikdy neskúšala, mám taký pocit, že už sa u nás ani nepredáva. Jedna moja bývalá kolegyňa naňho nedala dopustiť a viem, že zakaždým si ho vozila odniekiaľ zo zahraničia. 

Ja som bola na prvý pokus s Lily Lolo tiež celkom zhrozená, hlavne som objednala najsvetlejší odtieň (našťastie len vzorku) a bolo to na mne ako vápno! To som bola zvyknutá, že v drogérii na mňa bolo všetko moc tmavé  Nakoniec som ale metódou pokus-omyl dospela k fakt prekvapivo dobrému výsledku. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:43

ono to chce asi jemný velký štětec a lehkou ruku. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:45
Reakce na Krehutka:

No práve že to asi nieje ako klasický DW. Hubičky mám, používam real techniques. Rozmýšľala som aj nad beauty blenderom, ale čítala som ze išli s kvalitou dolu, s cenou ale nie. 

Najlepší makeup aký som kedy mala bol YSL Touche eclat, ten už je ale v inom balení  a ten novy mi nesadol. 

1145 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:48
Reakce na Jiná Realita:

Štetec je základ, mám kabuki flat-top a vyhovuje mi. Ale aj tak pri aplikácii trochu práši, toho sa asi úplne vyvarovať nedá.

Ja som si už zvykla natoľko, že pre zmenu nanášať čokoľvek tekuté je pre mňa utrpením, hlavne prstami. Mám pocit, že je vidieť každý ťah. Najradšej by som chodila bez makeupu, bohužiaľ nie som z vyvolených, čo si to môžu dovoliť... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:48
Reakce na Krehutka:

MAC má dobrou barevnou škálu, tam se dá vybrat. Mně nesedl texturou (teda spíš si nerozuměl s mou kůži), ale barva byla dobrá.

Dobrú farebnú škálu ma aj Make up for ever, ich HD foundation sa chystám kúpiť už dlho, len sa bojím objednať z netu bez vyskúšania. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:50

můj nejhorší makeup zážitek je ale spolehlivě revlon phoroeady makeup. nikomu nedoporučuju! má v sobě třpytky 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:53
Reakce na paktofonika:

Ten jsem měla jako ten jejich korektor a rozjasnovac a teda nic zázračného se mi nestalo. Dokonce 2x, první mi vyschl, ale když na nej všichni přáli chválu, pořídila jsem ho jeste  s jednou, s tim, že se nevzdám bez boje. Pak jsem náhodou v DM narazila na Rimmel Match Perfection Ivory 2 v 1 a jsem nadšená, jak barvou, tak texturou a výdrží. A za pár šupů . Tohle je prostě strašně individuální.

20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:54
Reakce na :

Vsak se pripomen, nevidim duvod, proc si nestezovat, ze jsou vysoke dane. Ale nechapu ty vylevy, ze je treba vsem zduraznit, ze kdo nema makeup za litr, ma si koupit krem na boty.

Já nechápu proč by měl být výlev, že makeup za 1000,- je "pár šupů", nikomu to necpu, prostě mi to přijde dobrý a lepší než dražší makeupy, které jsem si dřív kupovala, případně jsou na trhu, ve zkratce krém na boty byla na blbou otázku blbá odpověď, ne podnět abyste si tady začaly tleskat.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 14:56
Reakce na paktofonika:

Make-up mi nesedl, ale používám jejich bílý pudr a nic lepšího jsem na sobě jeste neměla.