Ak by si natrafila na makeup ktorý ti bude vyhovovať a nebude dostatočne svetlý môžeš použiť zosvetľovač. Predáva ho napríklad NYX, Kat von D, Illamasqua, Make Up For Ever, Mac face and body je takmer biely, the body shop, Manic Panic. Určite by si toho našla viac.
Co jste si dnes koupili/y?
Ty nedáš pokoj s tým EL
to jsem nezkoušela, ale mám nedůvěru - z mé zkušenosti všechny tyhle lékárenské makeupy jednak jsou příšerné, žmolkují, a druhak jsou hrozně tmavé. na mně, věřím, že jiným to sedí, ale moje pleť je fakt hnusná.
Nejlepší co jsem kdy měla, podle mě na všechny typy, Estee Lauder Double Wear Cushion Stick

A ja som myslela ze je to novinka.
Už som sa tu pýtala na názory. Myslíš že je vhodny na zmiešanú pleť?
Mám smíšenou a fakt je to výborný a za pár šupů.
a není to nehygienický? jakože - dá se ten polštářek nějak čistit?
Super, ďakujem. Ja trúbka som ho totiž zabudla vyskúšať keď som išla po ten DW light. ![]()
On sa dá vytiahnuť umyť
Tisícovka je pár šupů? ![]()

Pro mě jo, co mám na to říct..
Už nic
Já že bych přešla na krém na boty a rozdíl poslala na charitu.
Nač ta ironie? Já dám za kosmetiku dost peněz, když je dobrá, ale nepindala bych o pár šupech. Ale jestli to tak máte, nemám nic proti tomu. A krémem na boty se zdržovat nemusíte, na charitu se dá dát i bez těch keců.
Pindy a kecy, hmmm, naskle![]()
mne nesupinkuje tento BB cream
https://www.syncare.cz/obchod/bb-new-age-omlazujici-denni-krem-s-kmenovymi-bunkami-novinka
No nedám
. Vyzkoušela jsem toho hodně, včetně korejských bb a tento mi fakt vyhovuje. A právě taky jsem měla problémy s šupinkami a světlým odstínem + na mě moc nedrželi, dokud jsem nepoužila hodně pudru, který ale zase vysušoval, takže šupinky... Jako asi to není samospasné a určitě nesedne všem, ale i tady na fóru je myslím docela používaný.
Už jsi vyzkoušela?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.