Ja používam od nars all day luminous weightless foundation. Nájdu sa tam velmi svetle odtiene, je vysoko krycí a stačí ho naozaj len kvapka, kedže je velmi pigmentovany, vydrží cely den. Ale treba sa s ním naučiť pracovať, teda rozohriať na ruke a prstami vklepat do pokožky a minútku dve vyčkať kým sa usadí, vtedy sa dejú zázraky. Cena je teda trochu vyššia, ale stačí ho kvapka.
Co jste si dnes koupili/y?
Já jsem OK, ale že ty, která se tady párkrát prezentovala jako top zdaněná skupina, se přidáváš na tuhle láci notu mě překvapilo, od některých to čekám samozřejmě, obecně bych to čekala až napíšu, že Maseratti je super auto za pár šupů, ale toto? Sorryjako, litr za makeup, co mi vydrží 3 měsíce 100%, to je výlev, pindy a kecy? No!![]()
maesrati je hnusné auto, ať je za kolikchce šupů ![]()
ne, ze bych to chtel a jeste pitvat, ale jaky make up je jeste vyrazne drazsi nez 1000? Vscehny, co me napadly stoji kolem 1000
Mně se líbí, nejvíc Levante který se nikomu nelíbí ;-)
Guerlain, Dior, Shiseido o "pár šupů" jsou, Omorovicza, La Mer například?
Prvé čo ma napadlo- LA Prairie - 200€
levante je právě nejvíc nejhnusnější
poslední dobou ho potkávám na silnici a poprvé jsem se ho skoro lekla.
Progresivní zdanění netřeba vysvětlovat, ale ty s nižší mzdou vskutku nena*ere, ten koho jo, má potřebu to sdělit, já jsem to jako výlev, pindy, ani kecy neoznačila, já to prostě beru na vědomí, nezájem. ale šminky za litr že budou rudej hadr?
Já mám ráda ty čumáky jako žralok))
přijde mi, že na obrázku vypadá podstatě líp, než ve skutečnosti
ten chladič působí v reálu tak nějak brutálně.
Jo, ten. Když jsem ho kupovala, měla Sephora exkluzivitu. Tím vlastně chci říct, že vydrží dost dlouho
. Jdu prostudovat recenze k tomu krému...

jo, jako žralok, to je celkem výstižné :)
ty spotrebujes baleni mejkapu za tri mesice?! ja mam jednu standardni tubu tak na rok :D mozna v tom bude ten zakopanej pes, proc moje plet nikdy nevypada dokonale :D
taky mě to překvapilo
asi dávám příliš průzračnou vrstvu.
V Sephore som bola naposledy 2roky dozadu v Krakove a tam majú viac značiek, po novom aj Kat von d. Brnensku Sephoru nemám rada, vždy keď som tam prišla boli predavačky nemilé a neochotne.
Já vlastně ani nevim, přes léto ho nepoužívám vůbec, obecně ho používám spíš jako korektor, ale po půl roce vyhazuju všechno na čem je kelímek se šestkou na víčku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.