Já při denním používání ( ok, občas o víkendu vynecham) spotřebuji 30ml balení tak za půl roku +/- (spíš +)
Co jste si dnes koupili/y?
aha, takze jsem za prase :D
Já už se dneska bojim ceknout hele :-D
To The Ordinary má aj nejaký vzorkový program?
![]()
Tos měla napred jít do Douglasu nebo Marionaud, hned by ti připadaly milé a laskavé
. Ted rám chodím pravidelně s jednou za 1/4 roku, což je shodou okolností a doba, kryjí dochází ten jejich čistič a štětců ve spreji. Tou exkluzivitou jsem myslela, že tehdy HD v ČR prodávala jen Sephora, ani jejich (make-up Forever) stránky k nám nezasílaly. Jinak těchto pudru tam měli víc ( dokonce i Sephora něco pod svojí značkou prodávala).
Neslyšela jsem o něm. V podstatě ale celé balení stojí jako vzorek vůně na ALZD, takže by to asi nemělo smysl. U těch makeupu mají napsané, se ti jej rádi vymění za jiný odstín.
Do Marionnaud a Fann nechodím vôbec, pre mňa nezaujímavé obchody. No do Fann si chodím po olej od Clarins ale to je všetko. A z Marionnaud mám akurát prípravok na odlicovanie čo doporučovala 0zero7 . V Douglase vo Vaňkovke som mala problém predavačku zohnať kdežto v Sephore som ani neprekročila prah a už bola pri mne.
A až teraz ma ťuklo, že Sephora k nám zasiela
No idem omrknúť ten púder. Ak budem poslušná tak mi ježiško privezie La Mer, o tom sním už dlho ale je fakt fest drahý.
prave ze, Guerlain, Dior, Shiseido, Chanel jsou vsechny kolem 1000, tak jsem nechapala to srovnani
Ok, la mer, la praire jsou jeste drazsi
Myslíš ten HD púder? Majú ho v Sephore? A krém o ktorom som písala je tento.

Tak jsem konečně vygooglila složení a asi jej nepotřebuju. Olivový olej na ctvrtem místě, kyselina hyaluronové až někde uprostřed pelotonu. Věřím, že je krém příjemný a že neublíží, ale zázrak bych od něj taky nečekala.

La Mer jsem nikdy nezkousela, ale ta diskuse kolem něj mi kdysi prodloužila život, smála jsem se fakt dlouho. Docela by mě zajímal reálný přínos, tak pak napiš zkušenosti.
Chápem...tak na jeseň sa na to asi kuknem, keď vidím to nadšenie....prinajhoršom vyplácam na nohy.
Keď ja mám problém, že za Á často zareagujem alergicky a za Bé že mám problém s vyhadzovaním. Tak dosť nerada nakupujem kozmetiku bez možnosti skúsiť, bez ohľadu na cenu.
No to zloženie ozaj nič extra
Ja som ho bližšie neskúmala, keďže sa dá objednať len cez ebay. Ale mohla som si to myslieť, ja ázijskú kozmetiku väčšinou nekupujem, vybrala by som si rôzne esencie a prípravky na pleť ale väčšinou majú to zloženie horšie. Napríklad Ordinary mi vyhovuje, jednoduché zloženie, skvelé výsledky. Dnes som objednala aj toning solution. Normálne používam Pixi, ale ten od Ordinary je trochu silnejší a lacnejší. Uvidím
La Mer jsem nikdy nezkousela, ale ta diskuse kolem něj mi kdysi prodloužila život, smála jsem se fakt dlouho. Docela by mě zajímal reálný přínos, tak pak napiš zkušenosti.
No čo zas, ty mi rozbiješ všetky moje bábovky a čo ja potom budem robiť no?!
Už mi solathis doporučovala, že Inglot má podobný púder, ale mne sa zdá že tam sú väčšie drobinky. No a La prairie má oveľa väčšiu gramáž, plus cestovné balenie, je o trochu lacnejší a teda ten by tiež šiel. A teda poraď mi ľahký rozjasňujúci púder!!! Meteority nie, to som sa leskla ako divá
Mě korejská kosmetika hlavně fascinuje svojí propagací na filmových (a hudebních, protože kdo hraje, ten zpívá, plus do toho ještě modelkuje) hvězdách, které jsou zhusta přešité podle jednoho kopyta a protažené photoshopem, že oproti tomu několik smazaných vrásek Julie Roberts působí fakt směšně. Navzdory tomu si ale myslím, že Korejci nemají špatnou kosmetiku.
Hoď mi to s tou vyhozenou 6 na víčku, udělám z toho sedmičku! Asi tak. Já vyhazuji, když se to zdá něčím divné, změní to strukturu, vůni, funkčnost..... na datum spotřeby atp. teda vůbec nekoukám, ono taky dost brzo přestane být vidět.
Slibuju, že nerozbiju. Na La Mer jsem fakt zvědavá, ale zas ne tolik, abych do toho investovala
, tak budu ráda za zkušenosti. A ta diskuse pár let zpět byla vtipná, to musíš uznat.
Já používám to HD, teď už jen lokálně na korektor, protože s tím DW light nemusím (já vím, no
), ale jako úplně rozjasnící mi nepřijde. Rozjasnění dosáhneš podle mě buď korektorem ve spolupráci s rozjasnovacemem na vhodně umístěných partiích, nebo potom makeupem s dewy efektem. Nebo nevím jaký rozjasňovač máš na mysli. Jo a jestli nechceš pudrový efekt, jsou i tekuté rozjasnovace, super je třeba Benefit High beam (ale ten je trochu shimmery), nebo myslím Nars měl nějaký. Moc to nepoužívám, protože jsem líná.
Jinak druhé testování make upu Ordinary. Mám jej od rána, teď jsem prošla kolem zrcadla a teda lesknu se jak psí kulky. Takže kamarádi asi fakt nebudeme. Možná s nějakým silikonovým primerem, ale to se mi fakt nechce na sebe cpát.
Ja vôbec neviem o akej diskusii píšeš ![]()
Čo sa týka toho púdru, mala som na mysli púder ktorý veľmi nezmatní, ale po prepúdrovaní je pleť taká krajšia žiarivejšia. Niečo ako meteority, tu si ich každý chváli ale mne prídu až veľmi glow. To s tým korektorom viem čo máš na mysli ale ja sa líčim veľmi málo, ak sa mi fakt chce použijem bronzer a púder na kontúrovanie, rozjašňovač mám mary lou manizer( s tým som spokojná a nie a nie ho spotebovať) a chcela by som si kúpiť beccu.
No a ešte dobre, že som si ten makeup od Ordinary nekúpila, nemusím mať všetko že? Myslím, že ten DW light bude fajn. Dám vedieť ako to dopadne. A mám primer od Ordinary, ten s kapatkom a vôbec nieje dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.