Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 19:05
Reakce na 999:

Kuš prosim tebe, honim body!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 19:31

Tak jsem pročetla tu kosmetickou duskuzi, protože mi zrovna přišla do rány. Jsem teď z kosmetiky totálně nešťastná a vůbec nevím co. Skoro rok jsem měla obličej v rámci možností normální, ale posledních 14 dní je to horší než v patnácti. Asi už nezbejvá, než se s tím prostě smířit . Tak jsem dostala kosmeticko-hysterickej záchvat a letělo to všechno. Nějak jsem totálně rezignovala. Dnes jsem byla po několika litech v práci bez makeupu a naštětí se nikdo nevyděsil, takže ten poletí asi taky.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 19:53
Reakce na paktofonika:

Meteoritky jsou fajn, používám je na celý obličej a nelesknu se, spíš mi pleť jen tak změkčí a vyhladí.

Ale nejlepší, co jsem kdy měla, je tenhle pudr. Není vidět, jen udělá fakt pěknou pleť, dokonce mě i kolegyně v práci chválila, že se mi zlepšila pleť. Kdyby tak věděla...  Jen to chce lehkou ruku.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 20:05
Reakce na Mutziputzi:

Vy se s tím fakt vyblbnete. Kdybyste dávala pozor, zjistila byste, že jsem absolutně nekritizovala cenu čehokoli, jen se mi nelíbilo označení tisícovky slovy "pár šupů". Taky jsem psala, že za kvalitní kosmetiku, která mi vyhovuje, jsem ochotná dát o dost víc než těch pár šupů, takže o ceně jako takové to opravdu, ale opravdu nebylo. Howgh.

20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 20:12
Reakce na Kokoska:

Šiš hlavne vysvětlovačky Můžu si taky zapančitelkovat a poznamenat, že to bylo míněno jako lepší než mnoho podobných dražších, čili tedy relativně za pár šupů? Jinak vůbec nejsem zvědavá na hodnocení svého projevu za použití slov pindy a kecy, to si nechte na doma, vaše astrovýdaje ala "o dost víc" taky nekomentuju;-)

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 20:18
Reakce na Alena_In:

Nad podobnou růžovou kabelkou od Aignera jsem se rozmýšlela minulý měsíc. Moc pěkný nákup.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 20:23
Reakce na Mutziputzi:

No hlavně, že jsem vás dneska pobavila - viz vedlejší vlákno. A hodnotit cizí projevy umíte taky dobře - viz poznámka "na blbou otázku blbá odpověď", což bylo na moje konto při vysvětlování si s jinou uživatelkou. Já jsem to aspoň napsala vám osobně a netahala jsem do toho další lidi. Mně prostě některé vaše postoje a komentáře jsou dost nesympatické, budu se příště ovládat a ignorovat to. Přeju hezký večer.

20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 20:26
Reakce na Kokoska:

Všimla jsem si již mnohem dříve, i vám přeji a děkuji

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 22:08
Reakce na Jiná Realita:

na asosu ho myslím nemají, objednávám přímo na jejich webu - sice poštovné mají, ale když objednáte trochu víc, je to bez. 

http://theordinary.com/product/rdn-vitamin-c-suspension-23pct-ha-spheres-2pct-30ml

Já tam objednala tři věci pro začátek a poštovné zdarma. Včera jsem objednala a dnes přišel mail, že už to má DPD.

20970 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 22:08
Reakce na Kkat:

Já před víc jak tejdnem a nic!

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 22:20
Reakce na Krehutka:

No nedám . Vyzkoušela jsem toho hodně, včetně korejských bb a tento mi fakt vyhovuje. A právě taky jsem měla problémy s šupinkami a světlým odstínem + na mě moc nedrželi, dokud jsem nepoužila hodně pudru, který ale zase vysušoval, takže šupinky... Jako asi to není samospasné a určitě nesedne všem, ale i tady na fóru je myslím docela používaný. 

Už jsi vyzkoušela?

Já na něj taky nedám dopustit. Vyzkoušela jsem kde co, spoustu toho dala mámě, protože nevyhovovalo. Double Wear light mě vyhovuhe naprosto i na moji hodně masticí pleť na čele. Doufám, že ho nepřestanou vyrábět.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 22:21

detem patery(!) boty (mladsi vyrostla noha, jesteze jsou ty slevy), skolni tasku, rostouci stul a zidli.

a dnes pro radost sobe skladaci cednik, prkynko s miskou a dve kempingove zidlicky. 

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 22:23
Reakce na Mutziputzi:

No já jsem překvapená tou rychlostí, poslední dobou mám nějak kliku a vše mi chodí rychle. Tak doufám, že jsem to teď zakřikla 

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 22:29
Reakce na Jiná Realita:

Nevím jestli jste to teda nebyla zrovna Vy, kdo mě doporučil na MP ten pudr, ale pokud ne, tak ho doporučuji. Za cca 500 Kč je ho hodně a skvěle matuje. A to se mi čelo mastí v létě fakt hodně.

http://bestmakeup.cz/glazel-fixacni-pudr-vodeodolny-p164

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 08:44
Reakce na Lama_z_Lana:

To je podle mě počasim, to zhoršení. Mně se nevim po kolika x měsících teď tvoří pupínky i mimo T-zonu. Takže vydrž, vydrž, bude líp. Vždycky jsem se těšila na léto, že se pěkně opálím a zmizí jizvy, ale tohle je teda moc už.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:09
Reakce na Jiná Realita:

můj nejhorší makeup zážitek je ale spolehlivě revlon phoroeady makeup. nikomu nedoporučuju! má v sobě třpytky 

Jo, potvrzuji. Je fakt strašnej. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:13

A koupila jsem si kozačky. Zkousela jsem si je v únoru a byla nadšena, ale byly moc drahy. Teď měli poslední v mem čísle o 2000 levnější, takzeeeee...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:17
Reakce na Karja:

fakt? ja vzdycky myslela, ze leto, teplo a slunce plet zlepsuje (kdyz ji clovek dava dostatecnou peci). aspon ja to tak mam. co bych dala za to, abych po zbytek roku mela tak hezkou plet, jako mam v lete 

20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:23

Né koupily, protože u nás se prostě koupit nedaj prosim vás, foreigners, to se nikde nedaj Jeezy normálně koupit??

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:26
Reakce na Luna:

Jasně, až se zima zeptá, Ty máš odpověď . Pěkné jsou .