Ja som si k nemu zrovna prechádzala nejaké recenzie na Make Up Alley, a teda nepresvedčili ma, že je to niečo, čo musím mať. Asi bol okolo toho akurát hrozný hype vyvolaný tým, že zaplatili pár slávnym blogerom za propagáciu. Tá Serum verzia teda vychádzala z recenzií mierne lepšie než Coverage, ale stále žiadna sláva.
Co jste si dnes koupili/y?
Fakt jsou meteority příliš glow? Já se jima přejedu celá (jako celej obličej) a přijde mi to ok, ale třeba v metru házim prasátka a nevím o tom ![]()
jinak já pudr vlastně nepotřebuju, ty meteority sem moc chtěla. Teď mám ještě na léto od nich tu terracottu, ten má taky třpytky, ale míň, ale asi je to pro tmavší osoby, ne pro úplně světlé..no a jinak sem měla transparentní pudr od Isl, ten byl fajn, ale žádný lesk, jen dělal takovej pěknej finiš..
No presne o ten pekný finiš mi ide.![]()
Já nový nepotřebuju, současný mi vyhovuje, jen jsem tady to nové chtěla vyzkoušet. Ale barevná škála fakt super, škoda no.
No, tak ten byl fajn, ale už je to pár let, ani nevím jestli ho ještě maj, ale můžeš kouknout v sephoře a kdyžtak vyzkoušet..
edit odkaz
Diskuse už asi neexistuje, bylo to někdy snad r 2012. Lidi se dělali srandu z toho "zázraku", tehdy stal ke 30 tis., že to vyléčí i rigor mortis, že je dělaný ze slz Chucka Norrise atd., bohužel neumím zprostředkovat.
Teď jsem ve složení objevila lanolin, na který jsem alergická, takže pro mě úplná stopka.
Ďakujem za tip. Pozriem sa po ňom.
Meteority som skúšala tie biele, no nie úplne biele ale bolo tam len pár ružových a pár iných guličiek. Iné som neskúšala, viem že druhov je mnoho.
A no tak to sa nečudujem že si sa dobre pobavila. ![]()
Možno by som to mala prehodnotiť a poprosíť ježiška o parfém. Tých mám na zozname dosť. Už som našla pár iných púdrov čo by mali byť dupe la mer.
Dnes si mi ušetrila peniaze za krém, makeup a púder ![]()
Já myslela, že se bavíme o krému La Mer, ne o pudru, ten neznám vůbec.
Jo ale takhle ten kapitalismus nevybudujeme, budeš si muset jako náplast něco koupit
. A parfém není špatný nápad...
No akosi mi nesedela tá diskusia k púdru, ale tak možné je všetko že ano :D No ale celý čas tu zháňam púder a ty že krém ![]()
Náplastí mám v zozname dosť, ale povedala som si že sa budem krotiť. Včera som len pozrela novú kolekciu v COS, naklikala som si wishlist a ![]()
jo, bylo tam něoc o tom, že si tím natírají i nohy od piána, které se zázračně zacelily a tak ![]()
...a piano se naladilo.![]()
jo, takhle
pamatuju si jen to piáno.
Vidím La Mer, automaticky mi naskakuje krém, no
. Ale tak hlavně že se to vysvětlilo.
Já považuju za zázrak bílý pudr od NARS... Řekla bych, že u mě ubírá deset let
.
který že to?
(cítím, že ho nutně potřebuju...)
Meteority sou troje myslím, mám ty prostřední (ale mně se na nich až nekriticky líbí ta vůně)
Tenhle :-)
Fuj to je to drahý!
Není, dolar dost spadl...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.