A nepsala jste, že už žádné tenisky (a plavky) ...
? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Pokud je zde nějaký další milovník Nuxe, v Dr. Max dávaj k nákupu tělový mlíko zdarma - konec reklamy.
Doufám, že to stále trvá, půjdu se dnes podívat.
No tohle je výzva, adrenalin, se nepočítá! :-) NE-SE-HNA-TEL-NÝ prostě a ty já mušim mít!![]()
Právě že už nee, chtěla jsem ještě nasyslit a nic, aspoň v eshopu už to není.
Myslím, že ne. Jediný prodejce v čr je footshop,který ale dělá spec akce na ty boty, takže se to musí fakt hlídat.
No to jo, ale fotit se s nima na Insta jak cvok, kterej teda navíc nepoužívam a pak čekat, že mě stejně nevylosujou no tak to nejsem blbá ani mladá, abych byla tak pitomá, abych jim tam nakonec vysázela plnou cenu v řádu vyšších jednotek páru šupů ![]()
Jo to je jasný, já o tom cosi četla na podzim, právě když se ta akce konala a bylo to ujetý. Musíte se dostat do užšího výběru, abyste si je mohla koupit za plnou cenu.
A nebo mít x followers an insta jako třeba Rytmusking (
) a oni vám je pak pošlou sami.
Díky!
Je to prostě neverending peklo
. Ale musím říct, že mi hrozně pomohl obyčejnej panthenolovej krém z lékarny. Trošku jsem si spálila obličej, tak jsem ho používala primárně na to a během pár dní zlepšení neskutečný. Ale furt žádná hitparáda.
Tak to jo, to zcela mění situaci. ![]()
já mám v létě obličej snad nejstrašnější z celýho roku, nejhorší je kombinace vedra a vlhka alá ta včerejší parní lázeň ![]()
Jinak ten kolagen v kapslích, co mi zde bylo vysvětleno, že jsem blázen jestli si myslím, že by to mohlo fungovat, tak prostě funguje, fakt mam lepší, takovou tlustější a vypnutější kůži, vyzkoušeno za vás![]()
ja jsem mela uplne nejkrasnejsi plet, kdyz jsem ted brala na ekzem kortizol, fakt luxusni, naprosto cista a nadherne napnuta. ted jsem skoro po mesici postupne vysadila a okamzite mam druhou pubertu. kdyby to nemelo takovy vedlejsi ucinky (treba navaly horka a buseni srdce :D a to ani nemluvim o tech opravdu zavaznych), brala bych to furt!
To znám, taky jsem si libovala
Práve som zistila, že som "kozmetický analfabet" a mám neskutočnú chuť minúť kopec peňazí na Ordinary kozmetiku, ale vôbec sa v tom neorientujem. Poradíte základný balíček na zmiešanú pleť (mastný nos a okolie) a šupinkujúce sa čelo? Niečo vypínacie (už mi málinko vädne brada) a vyhladzujúce (výrazná ryha od nosa ku kútikom úst). Pokojne aj do správy. Ďakujem.
ja som bola tiež neveriaci Tomáš, a myslela som, že kolagén v kapsulách proste nemôže fungovať. Ale mala som veľké problémy s kolenami (hlavne sa to prejavovalo pri chodení dole kopcom, strašné pichanie v kolenách už po desiatich minútach), tak som si povedala, že za vyskúšanie nič nedám. No a prekonala som výškový rozdiel 1400 m bez toho, aby som o kolenách vedela.
Takže už verím ![]()
Na klouby to funguje, neměla jsem problém při běžném pohybu ani sportu na který jsem zvyklá (běh, posilovna), ale třeba při lyžování nebo po tenise už mě kolena bolely, po 2 týdnech braní kolagenu to bylo mnohem lepší, ale fakt i na kůži to vidim...a tak jen ať holky nevěří ne? ;-)
za jak dlouho se to projevi na kuzi?![]()
je fakt, že pleť mám tiež oveľa lepšiu ako som mávala. Pripisovala som to Ordinary, ale asi v tom tiež bude mať prsty aj ten kolagén :-)
Já to beru cca tři týdny a poslední tejden si řikam jak vypadam dobře no, jinak jsem nezměnila krémy, životosprávu, nic. Snad si mohu dovolit prohlásit, že vypadám skvěle :-D
super,zitra zakoupim.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.