Mam uplne obyc Dr.Max...ted vopatrne...za par supu
, snad 300,-
Co jste si dnes koupili/y?
no,jasne taky chci za par supu.![]()
Ja driv brala rybi tuk,ten se tedy taky projevil na kuzi az sem zirala,ale pak to nak opadlo.:-/
A tak to jsem si taky rikala, ze asi nastane, no ale par tejdnu treba dobrejch![]()
no,prave i par tydnu se pocita.:-)
Já jsem teď asi před 3 týdny začala brát kloubní výživu Alavis a taky jsem si říkala, že se mi zlepšila pleť. Tak ten Alavis bude asi vysvětlení, protože je v tom samozřejmě taky kolagen.
Alavis je ta výživa pro koně? ![]()
Jo, je
ale podle recenzí jsme s přítelem usoudili, že to risknem ![]()
Já právě také četla/slyšela dost pozitivních ohlasů. Údajně je v těchto přípravcích přítomno více účinné látky.
ad Alavis
...můj chlap ho používá a spokojenost vellká.
Hodně sportuje, maká fyzicky i v práci a funguje to.
Nebolí ho klouby(hlavně v loktech).
Dávkuje si to jako pro cca stokilové hříbě...
Ale že je to dobré i na pleť.?
Super!, budu mu na to chodit...![]()
Díky za tip![]()
Otec bral Alavis na kolena a byl spokojený. Musela jsem to pak kupovat jeho kamarádům. Kolegyně, co běhají, si to taky pochvalují. Jestli to působí pozitivně na pleť, taky si to pořídím.
Jo, mně přišlo, že je lepší. Ale může to taky být něčím jiným. Asi to přesně nezjistím.
Jo, je v tom prý i něco protizánětlivého a tak. Víc to zkoumal přítel. Rozumí tomu víc.
Můžu se zeptat jaký přesně Alavis berete? Bavila jsem se o tom s fyzioterapeutem a ten říkal, že ok, akorát jsou prý 2 druhy a jeden je především narvaný látkami proti bolesti. Ten druhý má být hlavně ten kolagen a já nejsem nějak schopná rozklíčovat, který je který.
...ten ALavis musí být hlavně pro koně
(je i pro lidi, ale ten ne...).
Protože zvíře nemůže brát jakékoliv placebo, na něj ten přípravek fungovat musí, nemůže se oblbnout psychikou...
https://www.lekarna.cz/clanek/alavis-kloubni-vyziva-silna-jako-kun-jak-je-to-s-uzivanim-pro-lidi/
akutne potrebuju obarvit a ostrihat,s obojim musim pockat jeste deset dni
tak sem si alespon koupila novy fen.![]()

No, já to tak taky dřív měla, jenže teď se nějak divně potim a do toho věčně v kanclu zahloubaná šmatlám po obličeji, tak je to fakt hrozný. Joo to někde u moře na čerstvym vzduchu, to by byla jiná:-).
Zajímavý, uvažuju, že do toho taky půjdu. Nemám teda problémy vyloženě s chrupavkou, ale jeden kloub mám silně rozlazenej zánětem a nemůžu se z toho vyhrabat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.