Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 19:26
Reakce na Unnamed:

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 19:28
Reakce na Mutziputzi:

Né koupily, protože u nás se prostě koupit nedaj prosim vás, foreigners, to se nikde nedaj Jeezy normálně koupit??

Zas uz zgrinas a vybiras dalsi tenisky??

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 19:47
Reakce na Noren:

My máme tenhle. Měl by mít jak tu protizánětlivou složku, tak ten kolagen. Přítel trpí na bolesti kolen, já občas taky a ještě navíc se na mě teď začíná podepisovat dlouhodobá práce u počítače v podobě bolavých zápěstí a ramene, tak jsme si řekli, že to zkusíme.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 19:56

cistici gel na oblicej. driv jsem pouzivala normaderm od vichy, tenhle jsem mela na testovani v miniature a zdal se mi super, tak uvidim, jak pri delsim pouzivani. a krasne voni!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 19:57
Reakce na Brioso:

bolave zapesti a rameno od pocitace nebude poskozeni chrupavky, ale pretizeni slach. je dobre delat nejaka kompenzacni cviceni (pomuze i prohodit mys na druhou ruku alespon na jeden den v tydnu, ale to nelze vzdy).

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 20:04
Reakce na continuity:

Jo, tuším, že jsou to spíš šlachy. Na rameno už jsem měla rehabilitaci a snažím se cvičit. Se zápěstím je to horší, ale nějaké protahovací cviky taky praktikuju. Teď čekám, až se mi ortoped vrátí z dovolené, abych s ním ty zápěstí mohla probrat. Ale díky 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 20:12
Reakce na continuity:

Jinak teda pokud máte nějaký tip na konkrétní cviky na zápěstí, tak budu ráda, když se podělíte.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 20:32
Reakce na 0zero7:

Tohle je neco jinyho, challenge accepted, adrenalin!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 20:42
Reakce na Mutziputzi:

cha chaaaa, ze bych se ti mrkla ve Vanu?

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 20:44
Reakce na Brioso:

ja bych se sla radit spis s fyzioterapeutkou, mozna by jista kompenzace bylo i posilovani zapesti, ale to chce fakt videt. pokud vsak ruce pres den nekolikrat za den protahnes (jsou i cvicky na youtube) a stejne to nepomaha, tak bych se jeste snazila trochu omezit tu zatez.  pomuze stridani stran, kup si gelovou podlozku pod mys (nepomuze jenom, ze je to mekke, ale trochu se zmeni i ten uhel a to taky pomuze. skus vysledovat, co ti presne potize zhorsuje, ja treba nemuzu pouzivat takovy ten cudlik na notebookach. mozna by pomohlo nejake jine polohovaci zarizeni, treba trackball, ale to by se muselo zkusit. taky existuje specialni mys Evoluent na predchazeni karpalnimu tunelu. zatim jsem ji nezkousela, ale beru to tak, ze az mne to opravdu dostihne, skusim to nekde pujcit, protoze je to docela palka.

a hlavne to nenechat zajit moc daleko, zanet slach na rukou je fakt mrcha a hrozne spatne se to leci. pokud se to rozjede. slacha natece, co zpusobi, ze se nevejde tam, kde ma misto - nejake poutko nebo jine misto, tim to zadne vic drhnout a zaniti se to jeste vic, proste zacarovany kruh. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 20:46
Reakce na Brioso:

ja prave prohazuji ty ruce a pouzivam ergonomickou klavesnici, pokud jsem v kanclu (hodne pisu primo na ntb i tak, ale podstatne je, ze to neni furt)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 21:00
Reakce na 0zero7:

Mrkni, pac tahle diskriminace ve me budi frustraci a nedej boze by se mnou mohlo bejt k nevydrzeni!

Offline Stalal
9 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 21:02
Reakce na continuity:

Tie vertikálne myši sa dajú kúpiť už od 20€, pre zdravé zápästie to nie je ani za stovku vysoká cena.

Môj kolega si pred dvoma rokmi takú kúpil, mal dosť silné bolesti zápästia a už je to minulosť, inú ani nepoužíva. Dokonca si kúpil ľavácku myš a teraz je hrozne rád, že má pravú ruku voľnú na písanie, takže sa nielen zbavil bolesti, ale si aj zefektívnil prácu.

Mala som možnosť ju pár hodín skúšať a je to fakt rozdiel. Oplatí sa.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 21:30
Reakce na continuity:

No, on je u mě asi největší problém to, že hlavní příčinou není asi ani tak práce na počítači jako spíš práce s telefonem. Pracuju jako tester mobilních aplikací a mám často telefon v rukách několik hodin denně. Proto mě taky víc bolí levé zápěstí než pravé. Snažím se střídat polohy, ovládat oběma rukama, nejen prsty ale i dotykovou tužkou a podobně. Jinak verikální myš už mám a ta mi v zimě dost pomohla na pravé rameno. Pak ale začalo bolet zase. Mám i myš, kterou přehazuji z pravé do levé, ale největší problém je asi ten telefon. Chtěla jsem to řešit nejdřív s ortopedem, že by mě zase mohl poslat na rehabilitaci.
Ještě mám v záloze, že si zkusím pořídit ergonomickou klávesnici, ale to je právě docela pálka. Začala jsem kvůli těmto problém i chodit na jógu, tak doufám, že se to nějak spraví. Jinak mám z toho zánětu šlach na ruce dost respekt a nechci to nechat zajít daleko. 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 21:32
Reakce na continuity:

Jinak myš mám tuhle. Mám ji doma i v práci.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 21:48
Reakce na Brioso:

vypada moc hezky, jestli v nove praci budu mit vlastni stul, taky si ji poridim.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 21:55
Reakce na Brioso:

tu mam, ta je dobra, taky mi pomohla

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 23:09

Nějak jsem se rozjela a teď jsem zvědavá, co budu vracet 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 00:31
Reakce na Kokoska:

Vracet není vhodné, jak mi bylo výchovně vysvětleno, protože se přece musíte trefit, jak velikostí, tak vizuální stránkou... .

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 00:49
Reakce na whiskas:

Vizuální stránka mě netrápí, spíš mám strach, aby mi ty sandály neohoblovaly nohy.