noze

noze

obavam se, ze u vas uz vraceni presahlo jiny level a ze takto to u vas mysleno nebylo
jak tam drží?![]()
na magnetu
@jinx dobry vyber. mame jeste jeden nuz z nozirstvi na narodni (byl dokonce jeste drazsi) a neda se to srovnat, tyto jsou 100x lepsi. trochu se bojim toho brouseni, ale zatim nebylo potreba.
Jo, zwilling je super. Ted jdu vybirat sklenice, chci riedel, ale proc jich maji sakra tolik?
Noze dobra volba, Riedel mam, myslim, ze z tehle serie: http://advivum.cz/84-riedel-vinum-extreme
Fascinuje mě, jak někdo ví, kolik jsem kdy vrátila věcí. Nepodstatné, jen mi to nedalo.
Šla sem si pro tu druhou Bolavou, pak sem zjistila, že Úzká cesta..., který mám na seznamu koupit, maj za 99 (neoluxor) a nakonec ještě, že vyšla další Kettu, takže sem to všechno popadla a radši už šla (nebo bych tam ještě něco našla)

Ano, fascinuje. Že nejsem schopná si vybrat je pravda, ale zase toho tolik nevracim. A hlavně nechápu, co je komu do toho.
Jasné, každý si může dělat, co chce.
Ve vší uctě - mám pocit, že se ptáš téměř na vše, a když už se pro něco rozhodneš sama, jakoby jsi se lekla a buď vracíš, nebo pochybuješ, atp.
No, myslim, že asi každý tady ví, registruje, jaké jsou Tvé příspěvky(co a jak často řešíš).
Jsme na diskusním fóru, takže určitý typ příspevku/ů vyvolává určitý typ reakcí.
To jsem nepopřela, ptám se řeším - obojí příliš, ale jak vědma XY usoudila, že většinu věcí vracím, to mi hlava nebere. A už toto téma opouštím. Ztráta času.
no podle těch postů jsem taky usoudila, že vracíte cca 99% věcí, které po půlročním váhání koupíte
ja jsem si dnes koupila dvoje saty, kalhoty, top a spodni pradlo a pak behem asi deseti minut neplanovane boty vagabond na podpatku a se svem, jsou skvele a vracet je nebudu ![]()
Jenom aby ![]()
ja jsem nevratila snad nikdy nic, takze si to celkem troufam tvrdit
a nakupuju rychle, co dam na sebe, v tom se musim 100% citit, jinak to neberu. Super system.
Škoda, že jste nevložila foto Vašich úlovků. Váš systém (už jste ho myslím doporučovala) je super, pokusím se ho aplikovat při příštím nákupu.
Mno, občas se mi stane, že v obchodě je to na 100% a doma nic moc. Asi tam maj lepší zrcadla, já nevím...
Cožpak hadry, ale potřebuju nový kufr. Zkoumám tu Rimowu, která se mi moc líbí, ale jsou potvory o 1/2 až 1 kg těžší než Samsonity, které se mi ale zas tolik nelíbí. A když už Samsonite, tak nejvíc se mi líbí kufr s koženými detaily, což asi nepřichází v úvahu, ta kůže by chudák brzo vypadala děsně, když úplně vždycky kufry nenecháváme balit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.