Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:09
Reakce na Ounz:

presne  ja si dlouho nic nekoupila pres zimu ale objednala dvoje saty na tu svatbu  (lacine to nebylo )a pak se pristihla,ze na mne padla depka jak sem si vubec nic nekoupila :-)ja na ne uplne zapomnela,jakoze se to nepocita kdyz to neni z kam.obchodu.

A ten opruz jak si to vyzvednout,byt doma a cekat jako blb,nekdy mam pocit ze bych kvuli tomu potrbovala dva dny dovoleny 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:12
Reakce na whiskas:

Mě zas někdy otravuje procházet obchody, nenajít co hledám, případně ve své velikosti a po pár zbytečných hodínách odejít s prázdnou. 

Ja vetsinou nic nehledam nakupuju si pro radost.:-)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:15
Reakce na Zarinya:

Tak jistě, pro radost, většinou si ale chci koupit něco, co se mi líbí, hodí - tedy to potřebuji . Nikoli ve smyslu, utavila jsem pánev, potřebuji novou, ale hodil by se mi kus oblečení ten a ten. Je to teď jasnější? 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:19
Reakce na Zarinya:

Tak dopravní společnosti většinou udávají přibližný čas doručení, případně jej lze na určitý čas domluvit, nebo to nechají ve výdejně atp. Pošta je někdy horší varianta, ale tak zas balík případně uloží na poště, tak to je pro mě ten nejmenší problém. Spíše se netrefím ve velikostech, celkovém vzhledu ... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:21
Reakce na whiskas:

V Nemecku si cas objednat nemuzes. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:26
Reakce na whiskas:

tak DPD slibuje priblizny cas doruceni v rozmezi jedne hodiny. nejsou schopni dodrzet ani trihodinove predem objednane  a zaplacene! rozpeti. druhy den kuryr telefonoval v 14.45 ze do hodiny uz je tady, po trech dalsich telefonatech a urgencich balik dorazil 18.25. cele odpoledne doma kvuli baliku prilepena na mobilu, protoze nepozna nas zvonek jelikoz jsou tam dve jmena. ulozeni na vydejne, kde se spatne parkuje u baliku, co vazi vic nez 5kg je taky sluzba jak vino. zlata posta fakt!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:36
Reakce na whiskas:

ja cetla a psala za chuze,proto tak utrzkovite tak tedy.U nas ti nikdo cas nesdeli ani ci dopoledne nebo odpoledne.Ovsem je pro me velka zahada,ze ja sem doma do 15.00 a nikdy neprijel,sousedka pode mnou je objednavavci maniak a dopoledne neni doma ji to zasadne vozi dopoledne

Ja proste rada chodim po kramech a 99%si neco vyberu.Pisu tady jen jak to mam ja nikomu to nenutim at si kazdy nakupuje jak chce.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:37
Reakce na :

ono by se toho naslo vic

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:48
Reakce na Zarinya:

No ano, to je další..dpd a ppl, děs a hrůza

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:53
Reakce na Ounz:

tady je jeste hermes,ktery vyuziva opravdu hodne eschopu a ty nejenze nejsou schopny ani rict ci dopoledne nebo odpoledne,ale trikrat nezastihnou tak to posilaji zpetno katastrofa,nato je muj zivot kratkej.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:00

já kupuju po internetu ráda, asi jsem konfekční, vracela jsem všehovšudy jen za poslední půlrok tomsky (ty jsem vzápětí objednala o půl číslo menší) a teďka musím vrátit ty birkenstocky, co jsou úzký místo normálních. Ale teda nenakupuju bezhlavě, docela to zvažuju. 

Doručovací společnosti neřeším, i když se teda snažím vyhnout český poště, nechávám si všechno poslat do práce s placením předem, máme vrátnici 24/7, kde není problém cokoliv nechat. Čekat na to doma, tak mě asi klepne...

taky docela využívám zásilkovnu a uloženku, mám to kousek od domu

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:10
Reakce na Zarinya:

To teda jo, mně se jednou při jednom z těch pokusů o online nákup stalo, že to zkusil jednou a pak se na mě vyprd úplně a když sem tam volala, tak už to vesele jelo zpátky do Španělska. Byl to zrovna případ, kdy sem to fakt potřebovala nutně tu věc a už sem to pak nestihla koupit. Jinak taky, když už objednávám, tak s rozmyslem, vracela sem z těch svejch nákupů myslím minimum, ale jak píšu, radši lezu po obchodech 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Jinak teda, k tomu doručení do práce, voni jak tam maj, že doručujou za první dveře, tak ten co doručuje tam, kde pracuju já, považuje za ty první dveře vrátnici, na kterou já to mám tak kilometr 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:12

Já s doručováním problém nemám, většinou pracuju z domova a zatím vždycky jsem se s přepravci i s poštou domluvila. Oblečení přes internet objednávám už jen od těch značek, kde mám vyzkoušenou velikost, vracela jsem párkrát ze začátku, než  jsem to vychytala, nebo když je třeba materiál horší, než se z popisu a obrázků zdálo. A jednou COS, neměla jsem být líná a měla jsem si zajít do prodejny. Boty mi většinou jsou, jen u té poslední objednávky jsem zvědavá, páskové boty jsem si zatím kupovala v prodejnách.

S vracením taky problém nemám, na poštu chodím často s pracovními věcmi, tak to vyřídím přijednom a pokud to jde kurýrem, to je úplně bez problému.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:14
Reakce na Ounz:

ja taky i osm hodin to vydrzim.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:24
Reakce na Zarinya:

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:28

No tak já jsem začala nakupovat obleční online hlavně z nutnosti, protože jsem trávila většinu času v menším městě a do Prahy, Brna jsem se zas tak často nedostala. Je tu jenom pár obchodů ve kterých jsou evidentně hadry z Aliexpressu, navíc prodávané stylem, že je to něco exkluzivního, jeden obchod s oblečením z Polska (hezké věci, ale 99% nepříjemný polyester apod.) a potom jeden obchod do kterého vozí celkem hezké věci z nějakých malých firem v Polsku a na Slovensku (střídmé, hezké materiály i zpracování), ale paní majitelka se chová mile jenom k určitým lidem a když se jí někdo nezdá (nejsou na něm vidět peníze), tak dokáže být nepříjemná. Byla jsem svědkem situace kdy jsme tam byly tři zákaznice, mě si prodavačka nevšímala, jedné zřejmě nějaké místní celebritě lezla někam a potom tam byla ještě jedná paní, asi šedesátiletá, sháněla něco na svatbu, ale paní majitelka s ní jednala stylem "všechno co tu máme je pro vás příliš drahé a radši mi na to oblečení nesahejte ať mi ho neušpiníte".  Potom jsem tohle zažila ještě jednou, tentokrát jsem byla v té samé situaci jako ta šedesátiletá paní (něco tu na vás máme, ale je horko, kdybyste si šaty zkusila mohly by být od potu, přijďte až nebude léto...), tak "jasně" že přijdu. 

Ze začátku jsem vracela víc věcí, ale časem jsem se naučila odhadovat co ne a co ano. Když teď něco vracím tak je to z 99%  špatná velikost když objednávám něco od značky od které ještě nic nemám. Další výhoda online nákupů pro mě je, že si to můžu doma v klidu vyzkoušet v různých kombinacích s tím co už mám.