No tak já jsem začala nakupovat obleční online hlavně z nutnosti, protože jsem trávila většinu času v menším městě a do Prahy, Brna jsem se zas tak často nedostala. Je tu jenom pár obchodů ve kterých jsou evidentně hadry z Aliexpressu, navíc prodávané stylem, že je to něco exkluzivního, jeden obchod s oblečením z Polska (hezké věci, ale 99% nepříjemný polyester apod.) a potom jeden obchod do kterého vozí celkem hezké věci z nějakých malých firem v Polsku a na Slovensku (střídmé, hezké materiály i zpracování), ale paní majitelka se chová mile jenom k určitým lidem a když se jí někdo nezdá (nejsou na něm vidět peníze), tak dokáže být nepříjemná. Byla jsem svědkem situace kdy jsme tam byly tři zákaznice, mě si prodavačka nevšímala, jedné zřejmě nějaké místní celebritě lezla někam a potom tam byla ještě jedná paní, asi šedesátiletá, sháněla něco na svatbu, ale paní majitelka s ní jednala stylem "všechno co tu máme je pro vás příliš drahé a radši mi na to oblečení nesahejte ať mi ho neušpiníte". Potom jsem tohle zažila ještě jednou, tentokrát jsem byla v té samé situaci jako ta šedesátiletá paní (něco tu na vás máme, ale je horko, kdybyste si šaty zkusila mohly by být od potu, přijďte až nebude léto...), tak "jasně" že přijdu.
Ze začátku jsem vracela víc věcí, ale časem jsem se naučila odhadovat co ne a co ano. Když teď něco vracím tak je to z 99% špatná velikost když objednávám něco od značky od které ještě nic nemám. Další výhoda online nákupů pro mě je, že si to můžu doma v klidu vyzkoušet v různých kombinacích s tím co už mám.