libi se mi hodne, nezene. ale kabinove zavazadlo, ktere vazi pres 4kg? to se asi predpoklada, ze majitel cestuje vyhradne businessem? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak asi jak které. Koukala jsem na Rimowa Salsa Air, na 65 l má 3,2 kg. Ovšem srovnatelný Samsonite má 2,3 kg.
ja jsem to zas tak nezkoumala, koukla jsem na ty klasiky. u nas je to stejne jedno, mame kufry spolecne cela rodina, neumim si predstavit, ze dam zavazadlo za 15 litru diteti na skolu v prirode.
Tak to je jasné, já už teď můžu myslet sama na sebe. A nerada pak půjčuju i manželovi :)
To byl vtip, já taky nevracím, dřív sem ale třeba koupila blbě, teď už nějakou dobu razím ten samý přístup, buď mi to sedí na stopro a poťrebuju to, nebo smůla.
take nic nevracim a z vraceni mam uplnou hruzu.Strasne moc me to otravuje a proto taky z internetu objednavam naprosto minimalne a sem si jista,ze prave proto abych nemusela vracet.![]()
Že jo, člověka to brzdí, ten opruz s tím vracením. Tuhle sem si teda ale objednala tzv koženou kabelku z toms, stála přes 4 tisíce, a ta teda jela zpátky jako namydlenej blesk.
pro me jsou on line nakupy taky dost nepohodlne, predstava toho vraceni, ten opruz s tim...
NO přesně! Nikdy jsem ještě nevracela. A taky jsem si nikdy nekoupila oblečení na netu. Boty z netu kupuju jen u Vagabond a jen ty, které si vyzkouším v obchodě a jen počkám na slevu, vždycky to klaplo. Jo a odnaucila jsem se koupit věc typu "za ty prachy dobrý" Ne. I kdyby to měla být stovka, radši schovam na něco lepšího.
![]()
Nevracím, ale mám tu výhodu, že si přesně dokážu představit, jak to oblečení na mě bude vypadat. A můžu nakupovat oblečení pro mojí matku, dceru, sestru...
Někdy se přistihnu, jak stojím ve frontě na kabinku a mohla bych těm ženskejm říkat: tohle si ani nezkoušej, tohle v jiné velikosti, tohle v jiné barvě...
.
někdo prostě umí
.
Až hrůzu, jo?
Tak celkem logicky, pokud na netu neobjednáváš, je menší pravděpodobnost, že se netrefíš, pak tedy chápu, že není třeba vracet.
A to já nakupuju zásadně bez zkoušení, s klidem objednávám spodní prádlo, džíny i boty, nic jsem nikdy nevracela, všechno mi sedí, zřejmě konfekční tělo
neobjednavam abych nemusela vracet. Zkratka mne to neskutecne otravuje,radsi si projdu kramy.
taky nakupuju casto bez zkouseni,ale musim to videt na zivo. Podle fotky to nepoznam. :-)
Ano, to chápu. Jen jsem psala, že je celkem logické, že když nenakupuješ v e-shopech, je menší pravděpodobnost, že se netrefíš a tudíž si ušetříš možné zklamání, případné vracení. Já psala o vracení nesedících věcí z e-shopů.
Takže nevracím, protože nenakupuji v e-shopu, je jiné, než nevracím, protože se i v nákupech on-line vždy trefím - viz třeba 999 , Mutziputzi .
Mě zas někdy otravuje procházet obchody, nenajít co hledám, případně ve své velikosti a po pár zbytečných hodínách odejít s prázdnou.
Já taky radši naživo, ale taky proto, že mě baví zajít do obchodu a kouknout co mají, když mám náladu, a když tam něco, co potřebuju a líbí se mi, najdu, tak mám radost a to se u těch eshopů nekoná, to je takový samosebou, to nepla..
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.