Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:35

By mě zajímalo do jaký míry se eshopy promítaj ztráty z nákladů spojených s vráceným zbožím do cen, kolik mě stojíte prostě!! :-D Jsem si vzpomněla na jednu exotku vedle, co psala, že její roztomilý zlozvýček je furt si něco na dobírku objednávat a téměř nikdy si to nevyzvedávat))

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:40
Reakce na Černá kočka:

pro toho kdo ma vetsi mesto daleko jsou eschopy vyhoda,to je jasny.:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:41
Reakce na Mutziputzi:

to si matne pamatuju,ale nick si nevybavim.:-)hmm zvlastni "zaliba"

20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:42
Reakce na Zarinya:

Si vzpomínám jak se divila, že to nepřijde všem jako interesantní rozmárek :-D

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:52
Reakce na Mutziputzi:

mne to prislo jako solidni psychicka porucha.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:56
Reakce na Mutziputzi:

By mě zajímalo do jaký míry se eshopy promítaj ztráty z nákladů spojených s vráceným zbožím do cen, kolik mě stojíte prostě!! :-D Jsem si vzpomněla na jednu exotku vedle, co psala, že její roztomilý zlozvýček je furt si něco na dobírku objednávat a téměř nikdy si to nevyzvedávat))

Tak napriklad ja si drobnou rezervu zapocitavam primo do postovneho. Takze, kdyz si prijdes vyzvednout osobne, mas to bez "prirazky" :-)

20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 13:01
Reakce na moora:

No na to já jsem ujetá, vidim poštovný 79,- x osobní vyzvednutí zdarma, tak šupem že vyzvednu, pak kdybych si spočítala kolik projedu když pro to jedu přes půl Prahy, 200,- poštovný by bylo zadarmo :-)

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 15:19

Já z eshopů objednávám docela dost. Sice do města i do Prahy jezdím běžně, ale z domova, obvykle z postele, je to rychlejší, než se někam táhnout.

Za ty roky už se poměrně znám, takže vím, co si na sebe mohu dovolit, jaké střihy mi sedí apod.

Proto vracím naprosto minimálně. Postavu tedy konfekční moc nemám, ale asi se mám už ve voku ;-)

Ted jsem vracela po letech lodičky, které se doma jevily s delší a špičatější špičkou, než na fotu. Ale hned jsem si objednala jiné, lepší a ty už mi zůstaly.

S doručením problém absolutně nemám. Mimo prázdniny využívám Parcelshopy ve městečnku, skrz které denně jezdím, a to je úplně super. O prázdninách si nechávám doručit, ale řidiči už mě taky znají a vždy mi volají chvilku předem, abych měla čas sednout do auta a dojet cca 1 km k silnici (nenechávám je zajíždět až k nám, polní cestou) a jsou mi za to vděční. Tak se sejdeme na hrázi u silnice a já si balíčky převezmu.

Vlastně si nepamatuji, kdy jsem naposledy, před těmi lodičkami, vracela. Vždy vše ok. 

whiskas Když u tebe není problém v těch věcech, ale ve tvé hlavě. Ty si extrémně nevěříš, sebemenší náznak že se někomu něco nelíbí, tě okamžitě znejistí a i to, co se ti předtím líbilo, si znechutíš. Extrémně se pozoruješ a hledáš nesmyslné chyby na věcech i tam, kde žádné nejsou. Vidíš je jen a jen ty. Pořád shazuješ sama sebe, vždyť o sobě pořád mluvíš s despektem, jak je všechno na tobě špatně.

Hlavu musíš srovnat. První, do čeho bych, na tvém místě, investovala, je dobrý psycholog, který tě naučí mít rada samu sebe. Protože sama to nikdy nezvládneš. A pak teprve na nákupy a uvidíš, jak ti bude všechno slušet 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 17:32
Reakce na Mutziputzi:

zajímavý "zlozvýček". Mě by zajímalo, jak se u e-shopů typu Zoot, Answear projeví ty opravdu mega objednávky, když si někdo vážně nechá zaslat haldu hadrů a pak si vybere pár kousků, nebo nic? Předpokládám, že se celá ta dávka musí opět rozeslat zpět a to mi přijde fakt brutální. Tyto e-shopy to svážejí z jednotlivých obchodů, nebo rovnou skladů? Blbý dotaz, jen mě to napadlo. Ale asi je to jedno, kolik kusů, kdo objedná. Já si naposledy nechala poslat kolektivní boty Aldo (ne, v kamenné prodejně je nemají) a také jsem je tam nechala, protože mi nesedly. Na druhou stranu, je to služba těchto obchodů, tak si nějaké ztráty snad připočítávají k ceně. 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 17:42
Reakce na whiskas:

zoot ma svuj velky centralni sklad (byl tam na brigade kamarad z vysoke) odkud to rozesilaji do vydejen, vsechny objednavky napriklad za nedelni dopoledne na vydejnu na hlavaku se vezou spolecne a stejne tak se pak pripadne vraci do skladu.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 17:48
Reakce na Dadoo:

Já mám s řidiči taky hezké vztahy, zavolají, zjistí, že jako obvykle nejsem doma a nechají mi balíček vedle v restauraci, nebo naproti v obchodě :-).

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 17:56
Reakce na Zuzuli:

Zakaždým, keď som si objednávala niečo na zoote, tak mi doniesli zo zadnej časti tej výdajne a bolo to každá vec samostatne zabalené v plastovom sáčku a celá objednávka dokopy v ďalšom sáčku, každý musela predavačka roztrhnúť. Zaujímalo by ma, to tak balia pre každého zákazníka alebo som len mala šťastie na nové veci, ktoré si predo mnou nikto neskúšal? Keď si tú vec nevezmem ja a ani ďalších povedzme 5 ľudí po mne, tak už je to strašného odpadu a príde mi to zbytočné... 

20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 17:58
Reakce na whiskas:

Zlozvýček je furt přijatelnej výraz, až napíšu, že jsem právě zbaštila oběd, pak prosím volejte odborníka 

Jinak pro shopy typu Answear a Zoot to myslím nijak likvidační není, spíš pro takový ty no name malý eshopy to musí bejt krajně nepříjemný, zas na druhou stranu pokud se do businessu pouštím, musím mít náležitou marži a mít to spočítaný, jinak holt riziko podnikání. 

BTW Dadoo má svatou pravdu ;-)

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 18:06

jo, presne to si rikam taky, ze odpadu musi mit hrozne moc.  ja detaily neznam, kamarad se o tom pred par lety zminoval spis v souvislosti, ze pry ve skladu ma zoot nejvyssi prumerne vzdelani, jak tam jsou jen sami vysokoskolaci na brigade :) nicmene si myslim, ze to takhle bali pokazde kvuli tem neustalym prevozum sem a tam, aby se jim ty veci neponicili a aby na ne snadneji mohli nalepit tu jejich cedulku s identifikaci vyrobku. takze predpokladam, ze to, co na vydejne vratim, tam rovnou nekdo zase zabali a posle zpatky do skladu

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 18:24
Reakce na Mutziputzi:

Já to nemyslela negativně, mně ten výraz naopak přišel velmi výstižný. Uvozovky jsem použila jen v rámci citovaného výrazu. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 18:32
Reakce na Zuzuli:

Je mi jasné, že je to len kvapka v mori, ale aj tak ma to prinútilo sa nad tým pozastaviť. Mňa ten ich model zo začiatku nalákal, pretože z e-shopu bez vyskúšania som nikdy nemala odvahu objednávať, hlavne kvôli tej otrave s vracaním. Ale tak 90% tých vecí som tam aj tak nechala, pretože to skrátka naživo vyzeralo úplne inak, blbý strih, nekvalitný materiál atd. Už tam zabrúsim fakt len výnimočne.

20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 18:33
Reakce na whiskas:

Ja vim, ze je to debilni slovo ale nepopiram ;-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 18:36
Reakce na Unnamed:

tak je mam 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 18:38

Mate nekdo tip na dobre nadobi? Idealne neco s pricetnym nazvem, mini kokot me dostal teda. Co ten zwilling? 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 19:04

dlouho jsem touzila po velky houmlesacky mikine, dneska jsem takovou objevila v H&M, je super, ze ma hlubokej veckovej vystrih a peknou kapucu. zaboha ale nemuzu najit jeji foto na netu :/