Myslím, že velmi dobrè je Silit nádobí, já používám to, co prodává Miele. Je trochu těžší, ale super a pořád vypadá jako nové.
Co jste si dnes koupili/y?
No ale zrovna kokot je bezva litináč. Nicméně, když člověk nevaří nijak hodně (nebo nepeče chlaba), obejde se bez něj..
to je nahoda, zrovna na to jsem se vcera divala. Pekne, ale zdalo se mi dost tezke.
no ja jim vic venku a kdyz varim, tak jsou to same ryby, zelenina, salaty, takova lehka jidla. Nepecu prakticky vubec. Super je, kamaradka si ho taky chvali, ale ten nazev, ten nazev ![]()
A kokotka je zapékací miska :D
Já vim, žes někde psala, že vaření spíš ne; ten název je teda drobet, úplně maličko legrační, ale já mu to odpustim
(jinak zeleninu v něm hodně dusím i peču)
huš, jeste zjistim, ze ho potrebuju!
Muheheh
presne takhle to totiz zacina, to znam, to znam
tu jsem tam nastesti nevidela :D
Jo, já taky..
neni kokot francouzsky kohout?
Takový věci sem nikdo nedávejte, mně teď přijde, že to strašně potřebuju!!!
já mám pocit, že to maj v igelitu, ale že to jsou takový ty rozlepovací pytle a pak to do nich zas vrátí. Jinak mi nepřijde, že by tam to oblečení bylo nějak ojetější než třeba v HM, ale mám ze zootu jen pár věcí, kolektivní sukni do lesa a ta byla uplně nová a dost drahý šaty, který taky vypadaly nezkoušeně. Pár věcí jsem teda nakonec ani nezkoušela, prootže už od pohledu bylo jasný, že materiál, co vypadal po netu ok, ok neni.
Ja si pred dvema lety koupila litinovej hrnec kvuli tomu, ze jsem chtela delat beef bourginon (nebo jak se to pise) a nemela jsem hrnec, kterrj se da strcit do trouby. Zatim lezi nepouzitej v kredenci :D
Chyba!
neni kokot francouzsky kohout?
Takový věci sem nikdo nedávejte, mně teď přijde, že to strašně potřebuju!!!
Francouzsky kouhout je coq, ale ten hrnec cocotte je ideální na kohouta na víně:-) na dlouhé vaření
litinovej hrnec je paradni vec a ja mam navic dva opravdu fotogenicke (a jeden normalni). pecu v tom vsechno krome sladkych buchet. uplne jsem prestala plakat po jenske mise, co se mi na ni rozbilo viko. mam jeden i mensi, ale na bezne vareni je to opravdu zbytecne tezke, na sklokeramice zadny rozdil nepocituji. varim v nem polevky pokud chci zafrajerit pred navstevou, protoze vypada opravdu hezky, ale jinak si vystacim s nerez nadobim se sendvicovym dnem.
Uz koukam,ze ten kohout je to ve slovanských jazycich
Ja mám práve tiež len pár vecí. Asi som mala šťastie, pretože tu niekto nedávno písal, že tam dostáva veci ušmudlané od makeupu alebo dokonca roztrhané.
Super, a jeste lepsi budou plne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.