A kde, prosím? Vypadá výborně
.
Co jste si dnes koupili/y?
Já jsem jí koupila v http://eshopmadampodprsenka.cz/ .Vybrala jsem si ji tam, ale šla jsem si ji vyzkoušet. Asi půl hodiny jsem tady v ní skákala a dělala všemožné kousky a drží výborně, takže jsem spokojená. Měla jsem tam slevu, ale i tak stála 2200kč. Na což už jsem se svou nestandardní velikostí zvyklá.
Díky. Zkusím.
váhala jsem mezi tímhle a iphonem.
Už zase! ![]()

![]()
Jinak teda pokud máte nějaký tip na konkrétní cviky na zápěstí, tak budu ráda, když se podělíte.
Dočítám a poradím ortézy na karpalní tunely ze zdravotnických potřeb. Občas v nich spím a mám pak druhy den moc příjemně lehké ruce. Jinak mi moc pomohla rehabilitace ultrazvukem.
ti zavidim. mne prijde, ze mi to ten ultrazvuk jeste rozblaznil. koncem listopadu jdu na operaci, ktera by to mela vyresit jednou pro vzdy. ale s ortezama naopak souhlasim, to jsou mi nejvetsi zachranci od nocnich bolesti
Díky za tip. Nějakou lehkou bandáž už mám a občas ji nosím. Co jsem teď vygooglila, tak ty ortézy pro karpální tunel asi nejsou nějak speciální. Nebo máte nějakou speciální?
Já byla na rehabilitaci magnetem na rameno, tak jsem do té oblasti působení strkala i zápěstí a mám pocit, že to taky pomohlo.
Rorbláznil to vždycky na dva dny, ale pak obrovská úleva. Zima je pro mě vždycky horší. Teď je to paráda. Ale já mám záněty šlach. Kapely zatím ok.
Díky za tip. Nějakou lehkou bandáž už mám a občas ji nosím. Co jsem teď vygooglila, tak ty ortézy pro karpální tunel asi nejsou nějak speciální. Nebo máte nějakou speciální?
Já byla na rehabilitaci magnetem na rameno, tak jsem do té oblasti působení strkala i zápěstí a mám pocit, že to taky pomohlo.
Jsou speciální, mají takovou výztuž ( možná kovovou?) a drží tu ruku ve správném úhlu.
Aha, dobře. Díky moc. Naklušu do zdravotnických potřeb.
Koupila jste online? Já je nemůžu sehnat nikde ve své velikosti :-(
jak sedi culottes?![]()
Na prodejně, zase úplně poslední. Nejsou ani na eobuv.
Nejsou nikde. Na každé prodejně mají jen malé velikosti :-(
No ještě jsem se nerozhodla jestli mám odvahu v nich vylézt ven :-D přece jen postavu modelky nemám. Každopádně za ty prachy jsou příjemný a celkem pěkný.
Poslední dobou to mám tak, že bych nekoupila většinu věcí, kdybych je neviděla tady. Na ty kalhoty by mě v krámě ani nenapadlo kouknout dokud jsem je neviděla na tobě.
dekuju.:-)
Ja si taky myslela,ze je nemuzu mit kvuli vysce,ale v kramu mne zaujala ta cena.tak sem je ani nezkousela a vzala.:-)a sem rada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.