Muzu doporucit Mauviel, mam a jsem velmi spokojena. https://www.vasekuchyne.cz/mauviel/
Co jste si dnes koupili/y?
Také mám Mauviel a také jsem moc spokojená:-) Jen tedy nakupuji na kulina.cz :-)
Mauviel je skvely. Kupovala jsem pres Potten Pannen, protoze maji 20% slevu behem Dny Marianne.
Tohle já neumím, já vždycky platím plnou cenu! Když to zrovna potřebuju, tak dny Marianne nejsou:-) Ale to mi připomíná, že budu kupovat nový hnětač KitchenAid. To mají každý rok a na všechno? A to bude někdy v září, že? Dík!
No, ja taky vetsinou platim plnou cenu, ale v tomhle pripade jsem se o te sleve dozvedela zrovna, kdyz jsem planovala hodne velky nakup, tak jsem par tydnu pockala. Ano, maji to myslim na vsechno. 20% slevu v obchodech s kuponem, ale na webu maji 15% slevu, pokud se clovek chce vyhnout davum. Jj, je to v zari.
Já mám dneska nový kufříček. V té nenápadné barvě. Na ten vpravo jsem odvahu neměla, ač jsem si na barevný původně myslela. A s cenou jsem víc, než spokojená. Jen ho mám u dcery v Anglii a jak se k němu dostanu, teprve musíme vymyslet ![]()

diky za tip, ty vypadaji fajn. Taky ted cekam na dny marianne, minuly rok tam byl boconcept, kde chci koupit pohovku a konf. stolek, to uz mi za to celkem stoji, zari je tady raz dva. Ja mam v potten pannen nejakou slevu i tak, ale na dny marianne to bude myslim vic.
Mame takovou malou sadu od Zwilling a je perfektni - asi 3 hrnce a rendlik? Ale staci to.
Jeste pak z potten panen doporucuju panev Woll. Je neteflonova, tezka jak prase, ale dokonale se na ni vari.
le cocotte je francúzky výraz pre liativý hrniec (pekáč).
Nezabudnem na výraz predavača u nás v meste, ked prišla mužova sesternica z francúzka na návštevu a boli aj v obchode. Zbadala povešané hrnce za chrbtom predavača a s nadšeným výkrikom kokot ukázala nám prstom na ten hrniec. Akurát, že predavač to vzal osobne ako nadávku na neho. Dalo nám práce mu vysvetliť, že pani je cudzinka a že je to normálny výraz. Proste ostuda. Tej historke sa smejeme už roky doma.
To je hezká historka :)
Hahaha pry s nadsenym vykrikem kokot ....
to je ze zivota no
2.8. jsem objednala na ordinary tu kosmetiku, zaplatila kartou, peníze z účtu se strhly, ale je ticho po pěšině. Máte někdo zkušenost? S čím je problém?
Na stránkách je toto:
Já už 26.7. a stále mi DPD píše obdrželi info o dodávce, minule to bylo rychlejší.
No jo, ale tady to vypadá, že jim nepřišla ta platba...
To tam mám vždycky, v tom problém není
Je tam "paid"...to druhé menšie myslím znamená, že banka im nepotvrdzuje adresu, tak ako to robí trebárs paypal, takže ju nemôžu verifikovať podľa adresy k účtu. Ale je možné, že sa mýlim.
Neplašte se, já objednala 24/7 a objednávka:
* první týden vůbec nic, status žádný
* druhý týden status "paid"
* koncem minulého týdne (téměř vítězný) status "processing"
V mezičase jsem jim napsala zdvořilý e-mail, že co, přišla odpověď, že jsou sorry a nestíhají, ať sleduji statusy objednávky.
Co asi každý druhý den od 24/7 dělám.. ![]()
Jestli zásilku nedostanu do 17/8, tak se pekelně naštvu, je tam dárek pro kámošku, který jí do USA jinak než osobně nedoručím...
Nejvíc mě štve, že minulé objednávky odesílali obratem, to teď jako mám objednávat, když mám ještě půl balení nebo co..?
oni pořád varují, jak jsou byzy...ale musím vám tady teda asi všem zkazit den, mně to přišlo minulý týden snad po třech dnech ![]()
Nedávno jsme se bavili o samodržících podprsenkách. Dnes jsem si jednu koupila
. Takže i ve velikosti 65F se dá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.