na lakovky nedávat nic, jen přeleštit takovou tou houbičkou

Žádná impregnace? No, lakovka stejně popraská v ohybech, tomu se jistě zabránit nedá. Už se na ně těším
.
Keby som na lakovky nič nedávala tak určite rýchlo popraskajú, či? Ja natieram indulonou všetky kožené topánky, tak som vzala rovno aj lakovky a preleštila. ![]()
Ten mám taky
.
Ja to striedam, podľa chuti
Mňa to hrozne nebaví a vždy s tou údržbou zabijem minimálne hodinu .
Tohle ale neni vylozene na lakovky, ale na hladkou usen.
Na lakovky je treba tohle:
Ďakujem za tip. Pri najbližšej príležitosti kúpim. Pozerám ze už aj odkaz funguje ![]()
Ešte som nekúpila ale mám ju zarezervovanú na predajni tak dúfam že mi bude ![]()

Koupila jsem si blbé číslo těchto zde opěvovaných a mnou tolik chtěných bot, takže oprava, objednala jsem znova, a mám trochu obavu, že si to dám možná ještě jednou:-D. Ale jsou fakt pěkný, takže mi to za to stojí :-D. Pokud chce někdo 38 s vyzvednutím na Praze 4, nechť mě kontaktuje, moc čísel za tu slevněnou cenu už není.
https://www.eobuv.cz/boty-adidas-stan-smith-w-cg3678-coppmt-coppmt-ftwwht.html

Pěkná, pěkná... Co k tomu budeš nosit za svršek?
No rozmýšľala som že by sa k tomu mohol hodiť bomber, ale to uvidím až zajtra keď ju oblečiem. Objednala som 36, dúfam že mi nebude veľká, ale tak chcela som si ju hlavne vyskúšať takže prípadne objednám z netu (oprava, zistila som že zasielajú :D)
Jo, to mě nenapadlo.
Tak pak hoď fotku vedle.
Tak sukňu som už vyskúšala a je parádna. Je ušitá tak ze keď stojím vyzerá to ako keby som mala cullotes a nie sukňu. Nechala som si ju odložiť na sobotu, pani mi vravela že cez víkend budú mať akciu(aj keď nevedela akú) tak aspoň čosi ušetrím. 36 mi bola akurát, do 34 by som sa nenarvala ani náhodou.
Ta je hezká, odkud je? :-).
Promod ![]()
Díky :-)
Díky. Tak já se tam na ni zajdu kouknout.![]()
Skvělá sukně. V Promodu jsem včera byla a tuhle sukni jsem asi nějak přehlédla
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.