Tiež dobré. Záleží samozrejme aj na tom, aká sukňa, či šaty. Tie sú odkiaľ?
(Aj keď neviem, či si trúfam ten opätok, u nás je medzi školským parkoviskom a vchodom dosť príkry briežok, ktorý keď namrzne navyše nebýva posypaný...)
Tiež dobré. Záleží samozrejme aj na tom, aká sukňa, či šaty. Tie sú odkiaľ?
(Aj keď neviem, či si trúfam ten opätok, u nás je medzi školským parkoviskom a vchodom dosť príkry briežok, ktorý keď namrzne navyše nebýva posypaný...)
libily by se mi i pre mňa :D
http://theordinary.com/product/rdn-granactive-retinoid-5pct-in-squalane-30ml
dufam, ze bude lepsi ako ten Advanced, neskutocne ma vytaca glycerin v skoro kazdom ich produkte.
To jsou Tildy z Vagabondu? Kdybych už podobný černý kožený křusky s širokým podpatkem a na platformě neměla odjinud, tak si koupím tyhle - strašně se mi líbí to jemný šněrování.
Určitě!
No tak pozerám, že tie čo som sem dala sú zo staršej kolekcie
, ale Tildy sú veľmi podobné dokonca sú nižšie čo by mi viac vyhovovalo. Nenosím skoro žiadne podpätky tak som si povedala, že aspoň menší na jeseň zimu by som vyskúšala. Vidím to tak, že ich budem musieť ale vyskúšať ako budú na mne vyzerať, či ich nebudem mať ako kopytá.
Chtela jsem mrknout na slozky v oleji, ale vypada to, ze ho nemaj online, nemas odkaz?
http://theordinary.com/product/rdn-granactive-retinoid-5pct-in-squalane-30ml
dufam, ze bude lepsi ako ten Advanced, neskutocne ma vytaca glycerin v skoro kazdom ich produkte.
můžu se zeptat proč? Ordinary sice nepoužívám, ale řekla bych, že ve složení má svoje opodstatnění
tak už třetí objednávka. krém třetí balení, oboje zázraky poprvý. doma mám céčko a HA serum. a bázi pod makeup
tak doufám budu krásná jak Dadoo

Isteze ma svoje opodstatnenie (hydratant, emolliens), ale pre plet so sklonom k upchavaniu porov je to casto nevhodne. Ako som vyrazila z tvarovej kozmetiky vsetko s obsahom glycerinu, plet sa zlepsila.
aha, díky! tuto zkušenost nemám. glycerin vnímám jako nutnou součást rostliných extraktů (pokud to nemá být alkoholový nebo olejový extrakt)

v CCC
proč tam dělají tu okopanou špičku?
si zvládnu boty okopat sama
No tá špička je divná, a ta nášivka na boku tiež :/
v reálu se ta špička neleskne, je matná. chápu, že ne každému se to líbí ;)
Mně se líbily tyto, ale vedle těch Church´s v mých očích úplně vybledly.

A tady tyto jsou prosím odkud? Google nějak nespolupracuje a podle obrázku mi nic nenašel... což teda asi nebude googlem, že...![]()
Hmm, metalickou. A jak vypadaly ty lodičky, nevíš? Pro ty jsem chtěla jít, lákalo mě, že jsou kožené a já lodičky nosim třikrát do roka, tak by mi mohly stačit:-D
V patek na posledni chvili listky na Rifflandia. Dobry to bylo. Moby super. Bonobo tez. Taky typci z Busty and the bass. A kocka co se jmenuje Ralph byla vyborna.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.