Tyhle a tyhle (ale asi bych si vybrala i jiný )

este nevim, dnes maji prijit, tak pak poreferuju. tipuju, ze ta lakovana kuze uplne pohodlna nebude, no ale tak pro krasu atd. ![]()
Já si nakonec dle plánu koupila tu metalickou sukni a myslím, že dobrý. Ale jinak nic no, ovšem mě už od prvopočátku dost limitoval fakt, že vůbec nenosím tu královskou modrou co je na 2/3 kolekce a na leoparda taky moc nejsem.
Tu jsem ani neviděla snad, tak já sukně ze známého důvodu nenosim no ;-)
A nelepí sa ti? Ja mam jednu metalicku sukňu a nosím ju zriedka pretože sa nehorázne lepí. Skúšala som všetky triky a nič. Ďalšiu už kupovať nebudem.
No to se asi teprve uvidí, až ji někam vytáhnu, včera jsem ji jen narychlo navlíkla abych zkusila, jestli mi vůbec sedí velikost. Spíš teď přemýšlím jak ji zbavím těch záhybů od toho, jak byla složená v krabičce, žehličku se k tomu materiálu ani neodvažuji přiblížit. :D
Mutziputzi Je pod kolena!! :)
Tú moju po opraní zavesím na vešiak a vyrovná sa sama. Aj plisovanie je pekne. Nekrčí sa vôbec. Ta tvoja je z koženky?
Kralovska modr rikas?! Ja snad do toho lidlu vyrazim :) nikdr v obchodech peknou modrou nevidam...
Ty jsou ovsem super, hlavne ty druhe bych mela k cemu nosit. Diky za tip, mne prave zatim nic moc do oka nepadlo, uplne se mi nechce kupovat si sedme perka (ikdyz takove boty miluju)
Sou fakt pěkný
Podobny maji Church's a Prada:

https://www.24sevres.com/en-gb/stefy-leather-boots-black-church-s_CQZG5?color=black
https://www.24sevres.com/en-gb/laced-zipped-boots-black-prada_4CMD5?color=black
Ty první ! ![]()
Ze jo? Paradni.
Wau, tie prve sú nádherné.
Ten styl se mi libi. No jo, ty Church's jsou fakt uzasny, to se blbe porovnava.
Ty sou taky pěkný, ale mně se víc líbí ty první nižší, na ty cílim. Teď sem viděla ty vyšší a teda pěkný fakt..kouknu ještě v pze..ježiš, to sem si zas něco umanula..
asi je nutně potřebuju ![]()
Tak daj potom vedieť
.
A čo hovoríte na tieto? Na zimu k sukni a šatám?(pre mňa)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.