Nádherná kytka:-).
Co jste si dnes koupili/y?
Knihy jsem si nekoupila, ale dostala. Evidentně si mí blízcí myslí, že trávím málo času v kuchyni!! :)

Co jsem si teda koupila sama je novej moleskinovej zápisník v mé oblíbené vel. M, má textilní přebal, levý stránky čistý a pravý linkovaný.

tak ja se nekdy treba vyfotim. A diky, jiriny jsou bezva.
Dvě kabelky.
První sytě tmavě vínová, jak jsem viděla barvu, byla jsem ztracená.
Druhou jsem vyhrábla z hromady šuntu. Praštila mě do očí krásná kůže. Furla. Není nová, je trošku jetá, ale ve velmi dobrém stavu. Za 6 euro.

Gratuluju k peknemu ulovku :)
wow, tak tomu hovorím úlovok!
Ounz ty boty!! ![]()
Krásne kvety i topánky.Tie by ma zaujímali ![]()
Děkuju :)
Makeup a rasenku (ten obal, kdyz to srovnam s chanelem je priserny) a pudr. Vse jsou pro mne novinky, tak uvidim...

jiriny ti zavidim jeste dnes. mela jsem na ne policeno ve stredu, pred barakem je trh. pres obed jsem si rekla, ze se stavim az pujdu z prace. 17,40 jsem stala oblecena u stolu... a odesla jsem 18,55. kytky jsou tam do sesti. tak si je uzij.
diky, mam je v kuchyni a jsou fakt prima. Ale jirin je ted tuna, to jeste nejake v pohode koupis.
Ten obal je hroznej, ze? Uff. Rasenka je ta Maxi Lash? Ta mi prijde fajn.
myslim, ze jo, nejsem si tim nazvem ted jista, nechala jsem si poradit, protoze mou oblibenou chanel nemeli.
Jinak muzu s klidem doporucit o way a jejich fabulous body oil, je fakt skvely, pouzivam ho i na oblicej misto nocniho kremu a vyhovuje mi.
a ano, ja tyhle leskle a kovove a trpytive silenosti nejak nedavam. Jenze silene obaly ma i too faced, urban decay, kat von d., neco ysl a dior, se vsichni zblaznili nebo co?
Můžeš dát s odstupem referenci na tu řasenku? Já si teď koupila svoji oblíbenou diorshow a mám pocit, že už to nějak není ono..
Oooo, to ja olejovy maniak rada slysim! Porozhlidnu se, jestli je tady k nebo v US k sehnani, diky!
Me se dost pozdava ten squalane tedka, fakt prijemnej. Je to olejova konzistence i kdyz to primarne jako olej oznaceno neni.
a ma to nejake rozumne davkovani nebo je to alchymie jako ordinary? to me na tom odrazuje, jinak bych to vyzkousela.
ten o way zkus, je fakt prijemny. Ja na oleje nikdy moc nebyla, ale asi zmenim nazor, fakt se mi to velice pozdava.
Šla jsem pro klasickou bílou košili, odešla jsem s tímhle! Protože asi mám ve skříni málo kusů oblečení, který vypadají jako polštář. :D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.