Tá farba, TÁ FARBA
!!!
To je odkiaľ?
RoSa načo je ten napínák?
do motoru ![]()
ako do auta? a to budeš sama montovať
?
naštěstí ne - ale ze zoufalství jsem si o tom načetla tolik, že už bych to asi zvládla i sama ![]()
Promod. Je to teda z 90% umělina, 10% vlna, ale taky se mi zalíbila barva. I když v reálu je možná malinko víc do zelena, stejně se mi líbí.
Mají i jiné barvy, šedý taky nebyl špatný, ale šedou už jsem nechtěla.
https://www.promod.cz/zena/svetr-s-rolakem-smaragdove-zelena-R7220025731.html#
Hezky nakup, ty boty
libilo by se mi tam vic stribrne kovani, ale i tak bozi.
Jinak taky dobre vsechny COS nakupy. Koukam, ze by to tu meli pomalu sponzorovat ![]()

Omlouvam se za velikost fotek
Děkuju ![]()
letos na podzim jedu v barvach

Krásna kytica a parádne topánky. ![]()
diky, diky! Mam k nim nove dziny do pasu, ale jako uplne do pasu, to jsem mela ve skrini naposled... no vlastne nevim, zda vubec nekdy. Ale dobry jako.
ak mi fakt extra sadne, kuknem aj iné farby, ale tie ostatné farby sú také bežné, to človek zoženie porôzne, asi ešte skontrolujem túčervenú...
Ale tieto odtiene medzi modrou a zelenou, na ti mám slabosť.
No to musí vyzerať skvelo. Nechceš hodiť outfit do príslušného vlákna?
Potahy do auta - ty psí chlupy jsou fakt peklo, tak snad to teď bude lepší... ![]()

Souhlas s paktofonika krásná kytka a super boty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.