Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lamicka
14185 příspěvků moje polička 06. října 2017 23:21
Reakce na paktofonika:

Já ho plánuju na zimu, teď by mi v něm bylo vedro, to jsem zimomřivá. Ale do velkých mrazů nebude, leda na přeběhnutí do práce. Má kolem 70 % vlny, podšívku, ale vyteplený není.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 07. října 2017 08:08
Reakce na Gellnerova:

Jé, takhle jsem kdysi taky prala (strašně drahé deky od předchůdců dnešních Šmejdů), mokré páchly jak celá salaš i s Bundášem. Pak jsem je z té vany málem ani dostat nemohla, jak byly těžké. (PS: nebo dřevěná feministka?;-)))

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 07. října 2017 09:21
Reakce na Lamicka:

Ten kabát okukuju už třetí sezónu, ale já ho nedopnu přes boky ve své velikosti. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. října 2017 09:43
Reakce na Lamicka:

Ďakujem, našťastie ho majú aj u nás. Pôjdem ho vyskúšať 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. října 2017 11:20
Reakce na Sweet Potato:

Jé, takhle jsem kdysi taky prala (strašně drahé deky od předchůdců dnešních Šmejdů), mokré páchly jak celá salaš i s Bundášem. Pak jsem je z té vany málem ani dostat nemohla, jak byly těžké. (PS: nebo dřevěná feministka?;-)))

Prave jsi mi vybavila zazitky z detstvi :D nasi ty deky taky meli, spali by pod nima snad dodnes, kdyby uz nezacaly pelichat. Koncem devadesatek to byla desna moda :D

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 07. října 2017 11:46
Reakce na nellielovett:

Zrovna jsem to chtela psat, ze po tom kabatu jsem letos strasne touzila, ale proste nedopnu;(

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 07. října 2017 11:52
Reakce na Sweet Potato:

Mám sveter z Lamy (teda z jej vlny). To je iný olfaktorickýážitok keď je mokrý...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 07. října 2017 12:23
Reakce na 711990:

Já jsem tady minulý rok pořádala hon na ten velbloudí, fakt se mi líbí, rozeplý je skvělý, ale M přes boky vůbec a L je velký v ramenou. Jak mi to jinak neva, tak tady bych ty boky lehce ořezala. 

Offline Lamicka
14185 příspěvků moje polička 07. října 2017 12:29
Reakce na nellielovett:

Pro velbloudi jsem puvodne sla, je krásny,  ale nejak mi nesedel ten odstin. Sedy byla jistota. Je skoro zazrak, ze mi je dobre, ja jsem zase mala, kupovat kabaty je horor. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 07. října 2017 13:35
Reakce na razorblade:

Sweet Potato Jo, přesně ten pach mokrý vlny, ble. A vytekl z toho takovej humus, taky ble.  Nám je zprostředkoval nějakej mužův kolega, co měli doma ovce. Jako ale spím pod tím moc ráda. 
 SP - PS: dřevěná feministka, haha, tak to je vůně přesně pro mě 

No a bunda je úspěšně vypraná a vysušená. Úlek přišel jen tehdy, když jsem nahmatávala prázdnej šusťák a v tom hroudy - pak se to spravilo, jak to proschlo. Takt uf a moc dík všem rádkyním.

Online Potrefenáhusa
38857 příspěvků moje polička 07. října 2017 14:39

Ja to s jednou velkou vlnenou dekou taky delam,v cistirne uz byla,ale jednak to stalo snad litr a jednak pak strasne dlouho smrdela nejakym chemickým smradem ala naftalin,takze poslapat ji ve vane mi prijde jako nejlepsi varianta

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 07. října 2017 15:01
Reakce na Potrefenáhusa:

místo pošlapání se mi velmi osvědčilo použití klasického zvonu. to bylo najednou překvapení, od čeho všeho se dá vyčistit   

Offline mitford sister
1716 příspěvků moje polička 07. října 2017 15:06

něco jsem zhubla a kupodivu i na lýtkách, takže mi všechny kozačky odstávají - to sice není taková tragédie a teď to vypadá, že se to nosí, ale chtěla jsem nějaké pěkně těsné, tak uvidíme...

Offline vanilka
2183 příspěvků moje polička 07. října 2017 15:41

Jako opravdu mám dát péřové bundy do sušičky?? Mám jeden echt tlustý péřák, který díky mírným zimám skoro nenosím a pak loni koupenou tenoučkou péřovou bundičku a přiznám se, že jsem je ještě neprala. Se bojím . Obě byly za nemalé peníze, tak jestli mi je sušička zničí, pošlu vám fakturu!! 

Jinak já dneska klasik černý kabát na zimu, to je moje must have. Jeden okoukaný jsem teď prodala, tak jsem hned musela pořídit nový. Jsem z něj nadšená!

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 07. října 2017 16:32

Kúpila som si pásikovanú oversized košeľu v Reserved,zaplatila zubárovi za zúbok a kaderničke za mikádo.

A hľadám nejaké pekné čierne členkové čižmy/Chelsea boots.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 07. října 2017 16:50
Reakce na pecka:

Já za mikádo zaplatila ve čtvrtek. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. října 2017 16:54
Reakce na vanilka:

Já jsem dala bundu péřovou (za půlku výplaty) do pračky. Když jsem ji vytáhla, tak jsem to obrečela . Byla u nás kámoška a v klidu mi to hodila do sušičky. Hodila k tomu od kluků 3 tenisáky a bylo to v pohodě....zase, jak nová. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 07. října 2017 17:34

po dlouhé době jeden péřový spacák s rukávama, nižší perka a jedny workery. ne, že bych se na tu zima tak těšila... 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 07. října 2017 20:16
Reakce na nellielovett:

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. října 2017 20:41
Reakce na siouxsie:

Odkud jsou prosím ty druhé boty? Skvělý nákup .