Ten je skvělý! Můj už mi také dosluhuje ... ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Díky, jsou fakt pěkný
. I ta podrážka by mohla být neklouzavá /na rozdíl od většiny bot "La socki" :-D/.
přesně na tu neklouzavost sázím
mám jedny kozačky se skoro stejnou podrážkou a ty se na náledí fakt nehnou, tak snad v těchto nebudu jak koza na ledě...
Nekúpila, ale dostala (namiesto tých Komono,ktoré som napokon vrátila,lebo sa mi zdali veľké).

Hurá...koupila jsem si hladké, rovné kozačky, které mi na lýtku neplandají. Vyzkoušela jsem jich asi 50 a ve všem jsem byla, jak kocur v botách.
Na tyto kozacky jsem koukala na netu a moc se mi libi. Nemam bohuzel moznost vyzkouset - odpovidaji v realite obrazkum? Mam velmi uzke lytko, tak problem, jak ctu prispevek, asi nebude, spis mi jde o to, zda jsou kozacky pevne, zda se nekrabati, neroluji smerem dolu.
Omyl. ![]()
Myslím, že se sušičkou to dáte, ale mám zkušenost s péřovkou v béžové barvě, že méla fleky a byla takova matná a divná. V čistírně to spravili a díky nějaké impregnaci vypadala znova skvěle.
tiež dávam perovku do sušičky, aby ste sa menej bála, je nás zjavne dosť :D
Já zas nemůžu říct, že bych měla lýtko úplně úzké, protože cvičím a sval tam mám asi (34cm), spíš tak všeobecně štíhlé nohy a vše mi plandalo pod kolenem. Ještě nohu 36, takže to hledání bylo náročné. V tom obchodě mi seděly všechny kozačky. Hledala jsem hodně dlouho, tyhle sedí perfektně. Jsou pevné, dolů nesjíždějí a protože mám i nízký nárt, tak se mi často stává, že se se mi dole u nártu ohýbají a pak mi to tam praská. Tyto to nedělají. Velikost mi též sedí a odpovídá. Jinak v tom obchodě jsou velice ochotní a nikdy nebyl problém s reklamací, výměnou nebo vrácením, jak se stává v klasické obuvi.
Děkuji všem za uklidnění
.
V patek. Cernou oversized mikinu k nim. Spokojenost. Zatim jenom jeden puchyr. Malej.
Supr! ![]()
Já včera vestu/šaty v COS

S křížkem po funuse křížence mezi celokoženými botami a stříbrnými teniskami.
![]()
Já jsem koupila stejné asi před 2 měsíci a ze začátku jen lehce odřená levá pata, teď už OK, tak ať se dobře chodí!![]()
kašmírovou mikinu

Ty jsou pěkný. Odkud?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.