nekoupila, ale nutně bych potřebovala.
žlutý boty.
ne lodičky, ale něco takového, jen s trochu menší podrážkou. neviděl někdo někde?
nekoupila, ale nutně bych potřebovala.
žlutý boty.
ne lodičky, ale něco takového, jen s trochu menší podrážkou. neviděl někdo někde?
To bych si i myslela,ale stejne jsem zvedava,jak dlouho vam to prevazeni vydrzi.Mne vydrzelo cca prvni rok.:-)
Tá posledná fotka s kulotami je super. Ja by som aj marteny chcela ale ako tak na to pozerám tak by som v nich vyzerala tragicky. Jak som drobná a malá tak čistý kocúr v čižmách. Ale mám Vagabondy a tie sú super. Zvažujem ešte na zimu Olivia na podpätku, je mohutný v tom by som sa zabiť nemusela.
ty klasický jdou podle mě i na malý lidi, já mám dvoje, jedny jsou o půl čísla větší než ty druhý a ty už třeba nemůžu nosit k sukni, to mi přijde divný, ale ty menší uplně v pohodě
Poltopánky mám v pláne, možno až budu výpredaje tak sa mi niečo ujde, ale u tých vyšších mám pochybnosti. A ešte tu niekto písal že sú dosť ťažké a to asi nieje nič pre mňa.
Tak nemusíme mít všichni všechno že?
Já po nich pokukovala někdy na jaře, ale já bych šla stopro do nízkých, hrozně se mi líbí kombinace na druhé fotce. Jen klasik kalhoty, nízký marteny, triko a hotovo.
Ty Olivia jsou pěkný.

No toto je dokonale. Už len také nohavice nájsť. Máš tip?
Tezky myslim fakt nejsou.ty nízký se mi libej taky
No asi ich budem musieť vyskúšať, každý píše niečo iné :-D
Tak tá posledná fotka je super. A tie nohavice ![]()
Moje dětství na masce Gravitymud, geniálně vymyšlený!!

Já mám podobné z PF, v pase nabrané, nad kotníky.
Nebo COS https://www.cosstores.com/cz/Women/Trousers/Wool_trousers_with_turn-ups/46887-79067581.1#c-22755
No keď som bola naposledy v Cos tak som nemala veľmi chuť skúšať a neskúsila som si ani jedny nohavice a to je vec ktorú sa bojím objednávať aj z overených obchodov. Niečo ale budem musieť pohľadať, potrebujem na zimu kuloty a niečo podobné ako tieto na obrázku alebo také čo máš z Tom tailor. A prezradíš instaprofil z ktorého máš tu fotku? Prípadne ak by si sa podelila s inými zaujímavými.
Fotka je z ig Lukáše Macháčka, možná z Mconcept.com (jeho eshop).
Moc účtů nesleduju, spíš než bloggerky a ig celebrities mě baví top modelky jako Kurková, Vojtová, atd.
...no, možná by se některým z Vás líbila i kolekce Brunello Cucinelli 2017

...a krásné další...
Ty kalhoty COS jsou super, ale myslím, že by ti byly velké, všechny kalhoty, kromě skinny, mají dost předimenzované, hlavně v pase. ![]()
Tie šaty sú super. Majú ich aj v iných farbách?
No to asi áno. Aj keď za posledný mesiac som pribrala 5kg
takže možno by mi niektoré aj boli. Mám vyhliadnuté tie s vysokým pásom a mašľou.
No, dnes došly ty béžové šaty z COS a moc se mi líbí, tak moc, ze je nepošlu zpátky a nechám si je od pasu nahoru zmenšit
až tak mi za to stojí, Haha.
Nedas fotku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.