a do pytle... jsemmsi ale fakt nechtěla NIC kupovat!

a do pytle... jsemmsi ale fakt nechtěla NIC kupovat!

Díky za připomenutí šedého kabátu v Promodu. Na dny Marianne nebyla nikde 34 a pak jsem to vypustila. Doplnili velikosti a už je doma.![]()
kdyz uz se tady rozjely ty adventni kalendare, nemame nejak tip pro deti, neco mene obvykleho? Uz jsem v minulych letech dala Lego, Chupa chups, Mixit, stiraci los, Schleich
Koupila jsem si svetr Benetton a nekoupila čepici Tonak, ale hodila by se mi k černýmu kabátu, tak nad ní ještě přemýšlím.![]()

Tak to uz leda nejaky Do It Yourself ![]()
Jeste si vzpominam na Playmobil a Haribo, zalezi jak mas velke deti. Cokoladove hezke Milka, Rittersport, Ferrero, asi znas..
To je hezky, odkud to je?
to je pro neter a synovce, 4. a 6. trida
Luna diky!
Ja resim co k nim nosit, cerny skinny a cerna oversized mikina cajk, to se mi libi, jako dalsi zkusim uplne jednoduchy upletovy saty s dlouhym rukavem pod kolena plus cerny punchochace asi. Ten krivak by se k tomu hodil.
Dal uvidime. Libi se mi celkem i tyhle veci:

dneska dorazilo z COSu:

Nemám Martens, ale ty kotníkový šněrovací vagabond a nosím k nim i boyfriend jeans, volné šedé kalhoty, co jsem dávala dnes a nebo i černé cullotes.

Jojo, všechno tohle mám staženy, i obrázky nellielovett
Občas si střihnu takový ty echt 90’s
hned to smažu, mrtvej kocour Mikeš a nevybalenej zvlhcovac vzduchu nejsou nic moc zátiší 
Mám ještě delší zavinovaci šaty, nosím pod to i rifle s martenama, ale to už musí být nálada “vintage matka” a ta fotka sem navíc nejde vložit.![]()
super inspirace, díky.
Moc hezkej svetr, krásná barva.
Jak na to koukám, ten můj je spíš cappuccino než velbloud. Ale maj tam hezký svetry, v kabince jsem měla snad 6 kusů a líbily se mi všechny. ![]()
No na tebe jsem presne myslela, s tema boyfriendama to zkusim, moc se mi to na me nezda, jeste asi musim sundat :) Cullotes zas zakoupit. To jsou problemy!
Ta Zara bunda je moc hezka a sekne ti!
Nejrůznější punčochy a punčocháče za bezmála 2.000 Kč. Naštěstí ne jenom pro mě, ale hlavně pro dceru. Vyjdou ji tu prý mnohem levněji. Maminka potáhne tedy za tři týdny nejen okurky, marmelády, medy, kosmetiku, cigarety, tabák aj. Aspoň budu mít čím prokládat. Snad se mi tam vejdou aspoň kalhotky na převlečení ![]()
Okurky bych netahala,vyborny maji v Sainsbury's....polsky. Hlavne ty v nalevu s koprem.:-)
Jenže tohle jsou naše vlastní, domácí. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.