I obyc mineralka - ne perliva voda, neco co ma fakt trochu mineraly - do lahve s rozprasovacem a cajk. Ja mam ten hylamide mist
Co jste si dnes koupili/y?
Tak po očistení pleti používam Pixi glow tonic a potom na hydratáciu buď ružovú vodu alebo teraz mám Caudalie grape water, ten je príjemný. Mala som od caudalie aj beuty elixir a ten tak skvelo vonia, píše sa pri ňom že sa môže používať aj ako setting spray, mám aj Serozinc od LRP ale ten používam iba ak má pleť horšie dni. A ešte dobrý bol od Liz Earle Instant boost skin tonic.
Děkuju :)
Díky, na hylamide mist kouknu
Děkuju, to sou věci, který vůbec neznám (ani ten hylamide od 0zero7 ) si tady člověk pěkně rozšíří obzory :)
Tak to máme od Bati zřejmě stejné boty ;)
A ako sa Ti nosia?
vypadají trochu divně, ale na noze dobrý, protože odhalují kotník. kotník teda mám štíhlý, ale nohy nikterak dlouhé nebo tenké - naopak - a vypadá to dobře. chci si je co nejdřív vzít ke zkráceným skinny džínám s takovým tím popuštěným lemem - to byl můj první outfitový nápad

Nejdřív byla noha jako ve svěráku, ale teď už je to dobré, jsou mi pohodlné.
Japonskou misku, jakou jsem uz dyl chtela.

Další svíčku, tác od Alessi na svíčky a vázu a poprvé v životě zkusím žehličku na vlasy. A když jsem musela čekat na manžela než si koupí činky, stačila jsem si v mezičase koupit 2 kabáty.![]()

Ten šedý kabát je krásný.!, brala bych ho...
Můžu se zeptat odkud jsou? Před dvěma tydny jsem si zlomila podpatek a hledám. Případně výška podpatku? Diky
Ja dnes po dlouhe dobe v secondhandu dve bezpohlavni sedive oversized svetro-topy.jeden je az do pul stehen a vesla bych se do nej trikrat,proste super. manzel bude mit opet radost![]()
Včera IKEA. Jak obvykle nejsem příznivcem kameniny, tak ten džbánek vypadá moc hezky, hned jsem do něj šoupla jednu kytici a super. Váhala jsem ještě nad jeho jednou tak velkým bráchou, ale nakonec jsem si řekla, že bych možná na stole občas chtěla mít i jiný věci než jen džbány. :D
A minulej týden mi přišla pracovní taška, pár dní už ji nosím a jsem s ní moc spokojená, sehnat totiž větší celočernou tašku bez jakýhokoli viditelnýho kování, co se dá nějak normálně zavřít a nosit pohodlně na rameni nebo křížem, je docela dost náročný...
Ten džbán asi potřebuju... ![]()
Můžu se zeptat odkud jsou? Před dvěma tydny jsem si zlomila podpatek a hledám. Případně výška podpatku? Diky
answear, zn. solo femme.
a já se ptám pro změnu Karoleena - odkud taška? :) díky!
Kruh se uzavřel, je z Answear! :) Značka Medicine.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.