Rozdíl je třeba ten, že u staré lahve stačila bombička pouze na jeden obsah nádoby, tady se těch litrů udělá víc než se musí vyměnit ![]()
Rozdíl je třeba ten, že u staré lahve stačila bombička pouze na jeden obsah nádoby, tady se těch litrů udělá víc než se musí vyměnit ![]()
Jo jedna bombička na tu malou jinak to chtělo aspoň dvě :)
:-) no s timhle je snazsi manipulace, jako dite jsem bombicky nasazovat nesmela, sodastream zvladne i maly ditko a tu lahev si pak rovnou vezme do skoly, treba
Zdravé to ale nebude a pro malé děti už vůbec ne vhodné,si teda myslím. Nejsem žádnáekobio , jsem hračička a miluju různé kuch. přístroje, ale soda je sycený nápoj kys. uhličitým .
Možná i tohle je jeden z důvodů ( krom jiných samozřejmě) proč se někomu třeba nedaří zhubnout.
Já jsem ráda že holkám to zatím nechutná a upřednostňují pití bez bublinek. Vím že jednou přijde čas Coly a Fanty, ale čím později, tím líp,si myslím.
Perlivá voda zhoršuje celulitidu, holky bacha!
To taky.
Oxid uhličitý brání hubnutí? To tu ještě nebylo, poďme!![]()
To taky.
No ale hubnutí nee![]()
Ale toš ty si taky :-). Zadržuje to vodu, celulitida a spol. a vůbec, starý lidi musí šetřit, já konkrétně na ty boty a jdu si dát kohoutkovou :-).
Já už je mam na poště, ale taky to nepiju![]()
Ukážeš? ![]()
V pondělí asi až tam zajdu, normální ty modrý klasika podrážku
Fakt vydržíš až do pondělí? By pro mě bylo krušný.
Já jsem spíš duchovně založená, materiálno víkend počká![]()
Nez jsem objevila zdejsi forum a recenze, pouzivala jsem ho dost let, je fakt krasnej. Zkus ho priste jedine koupit ve formatu cisteho parfemu, ten snad taky existuje a mohl by drzet. Zkusenost s nim ale nemam
Tak eden je moje stalice! :D ale poison jsem nemela nikdy, pusobi na me prilis sexy a to se ke mne nehodi :D
než sexy tak spíš hystericky, to si na tobě fakt neumím představit (ale napadlo mě dnes jak mám eau du soir jestli se ti náhodou nelíbí chyprovky)
a já si dnes koupila 4 podprsenky a narozdíl od tří předchozích nákupů kdy jsem všecko vracela (objednala jsem vždycky víc v naději že některá mi bude a houbec) a teď konečně - ale jsou mi všecky:-))
Jaký je rozdíl mezi sodastream a sifonem? Dodnes jsem nepochopila rozdíl mezi mixérem a smoothie makerem. ![]()
Asi zadnej, vyjma pohodli. Sifon a flasky na nej se tady neprodava. Ha.
To je ten nacvakavaci taky, ze jo?
Hele, ze ty me chces odradit haha. Az nakoupim, budu referovat. Asi pockam na Black Friday, jestli ho nekde daj do nabidky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.