A co to je?
Co jste si dnes koupili/y?
Viem ja čo tam majú vo vode (USA)? Je fakt, že keď som tam bola prvýkrát, tak mi po každom umytí dosť padali vlasy, ale to žil v úplne inom štáte, to kde je teraz kvalitu vody posúdiť neviem.
To s tou európskou vodou viem, dokonca SR je na tom ešte aj v rámci európy veľmi dobre, ale teraz prebehla médiami vlna článkov o tom, že sú vo vode namerané (vraj aj v SR) mikroplasty, tak tie by som rada nepila. Ako je mi jasné, že tá "vlna" bude z jedného zdroja, ktorý si ešte preverím (otec je bývalý hydrológ, bude tu mať ešte nejaké kontakty), ale v princípe sa pre istotu začínam obzerať.
Tie sú roztomilé, chystám sa ich kúpiť pubiške do advenťáka. Kde si ich brala?
Při sundávání a po sundání. Při sundavání je třeba lahví trochu škubnout, takže to často cákne, i když vody původně bylo lehce pod rysku. A po sundání odkapává z toho vršku.
Vyzkoušeno speciálně pro tebe.;-)

ad mikroplasty stanovisko Státního zdravotního ústavu
http://www.szu.cz/uploads/documents/chzp/voda/pdf/Stanovisko_NRC_mikroplasty_v_pitne_vode.pdf
Včera dvoje podzimní boty

Dobrý článek, díky. Proč chceš zimu? Ráno to klouže, cca od oběda sebílé svinstvo promění ve čvachtající břečku, mapy na botách, zalízá to, fuj to je.
vďaka! Otec má už ten nacvakávací, tak to bude ten nový...
Hm...to je zaujímavá informácia skúsim pozháňať referencie, Tescoma je tak nevyvážená, čo sa kvali týka, že naslepo by som si to neriskla.
Vďaka, kuknem sa na to!
Jaký je rozdíl mezi sodastream a sifonem? Dodnes jsem nepochopila rozdíl mezi mixérem a smoothie makerem. ![]()
Sodastream je sifon 21.století. To druhé taky nevím.![]()
![]()
![]()
Hermes Voyage, krasnej, ale nedrzi!!! ![]()
Marketing? (u obou) ![]()
To jsem si tak nějak myslela ...
.
Jaký je rozdíl mezi sodastream a sifonem? Dodnes jsem nepochopila rozdíl mezi mixérem a smoothie makerem. ![]()
sodastream je pristroj, sifon jeho produkt;-)
to druhy netusim, asize nemuzu prodat mixer tak mu dam "in" nazev a uz mi trhaji ruce?:-))
Měla jsem samozřejmě na mysli sifonovou lahev, tedy ten starý přístroj na bombičky
.
Další šedej schovávací svetr. Je mi teda o dost delší než modelce, vzala jsem si velikost M a je hodně veliký.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.