Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Gatita
8624 příspěvků moje polička 15. října 2017 08:26
Reakce na jinx:

Mísa je moc pěkná, také by se mi nějaká hodila. Ale zatím odolávám, protože vím, že u nás by se do druhého dne zaplnila klíči, vypsanými propiskami a různými papírky, což by jaksi nemělo ten efekt....

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. října 2017 08:58
Reakce na Karoleena:

Ta kabelka je super! Vyhledala jsem si ji a je umela... jakej mas z toho materialu pocit? Ja jsem pred lety s kozenkovejma kabelkama skoncila, protoze se ta kozenka po pul roce zacala loupat :/ tahle taska ale vypada fakt skvele na fotce...

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 15. října 2017 09:06
Reakce na jinx:

Krásná. Ten vzorek, uvnitř vybledlý a venku sytý

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:05
Reakce na Gatita:

Ja nesnasim, kdyz se tyhle veci povaluji vsude mozne. Taky na ne mam misku, ale zavrenou ve skrini. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:05
Reakce na Isca:

Dekuji

Offline Gatita
8624 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:44
Reakce na jinx:

Já taky, vyhlásila jsem doma nulovou toleranci volně loženým účtenkám & spol. Ale nebydlím sama, taže to občas nevypadá úplně uspokojivě :-)

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:55
Reakce na Karoleena:

Achjo, mne sa tiež tá kabela strašne páči a z obrázku vyzerá aj celkom kvalitne, ale fakt ma tá koženka už štve, budem musieť teraz vyhodiť dve obľúbené, čo sa začali lúpať...  a čo si budeme hovoriť, tie genuine leather kabelky tiež nie sú na tom kvalitou lepšie, takže si so svojim rozpočtom aj tak moc nepomôžem a skončím nakoniec zas pri koženke..

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 15. října 2017 11:47

Ono asi i u tý koženky závisí na kvalitě..já mám dvě-jednu z hm, co sem ji nutně musela mít a nečekám dlouhou životnost a další teda na objednávku z fleru (ehm) a paní tam inzerovala kvalitní koženku a teda už ji mám roky a furt ok, nenosím ji teda denně..

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. října 2017 11:58
Reakce na razorblade:

Wanda von Dunajew 

Tady tu Medicine kabelku jsem objednávala s tím, že konečně nějaká taška vypadá tak, jak chci, tak že to holt risknu, navíc jsem na Answear měla nasyslený ty jejich kredity, takže jsem ji koupila s 50 % slevou. Měla jsem strach, že třeba ty švy budou křivě, že bude smrdět plastem, že bude moc měkká, nic z toho se naštěstí nepotvrdilo a pocit z ní mám dobrej. Kolik vydrží, to si netroufám odhadovat, ale doufám, že aspoň tolik, kolik má stará pracovní kabelka ze Zary, tu mám už tři čtyři roky (ta má koženej jen vnitřek, haha). :)

Jo a plusovej bod byl i to, že mám pozitivní zkušenosti se značkou jako takovou, mám už nějaký trika a hlavně křiváka, tahám ho dost intenzivně druhou sezónu a jsem s ním spokojená moc.

A teda rovnou si tady postěžuju!! Ono s mýma požadavkama to je prostě debilní, vždycky nakonec někde musím ustoupit a popravdě, asi nakonec radši koupím koženkovou tašku, která se mi líbí, než nějakou, která sice není přesně podle mých představ, ale je kožená. O ceně teda nemluvě, třeba v jarní kolekci Manga měli jednu boží kabelku, koženou, ale za 4 999 Kč, to jsem zas měla nějakej vnitřní odpor dát tolik peněz za tašku z jinak levnýho řetězce... Samozřejmě ideál by byla kožená taška, která bude i splňovat všechny mý estetický požadavky, ale v mým finančním limitu si prostě nevyberu, takový existujou až zhruba od 30tis. vejš. :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. října 2017 12:52
Reakce na Karoleena:

Ja to mam stejne, libej se mi taky tasky v nerealny cenovy hodnote :) ja ji asi risknu a vecer ji koupim :D 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:05
Reakce na razorblade:

A který? (Mám slabost pro tašky a kabelky  )

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:07
Reakce na Karoleena:

Jo a k tomu mangu, to sem si taky vždycky myslela, že řetezec a tak a teď sem koukala na net a svetr tzv s příchutí vlny (takový to polyester 90 a vlna 6% a k tomu nějakej elastan či co) za bratru 3 tisíce 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:18
Reakce na Ounz:

A který? (Mám slabost pro tašky a kabelky  )

To mi povídejte  .

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:20
Reakce na Ounz:

Prej svetr s příchutí vlny 

No a v tom Mangu to je furt něco, teďka nedávno jsem koukala do outletu a tam kašmírovej kabát zlevněnej z 16 litrů na 10, jako 100 % kašmír je jedna věc, ale nasypat takový prachy zrovna Mangu je věc druhá, nedivim se, že se moc neprodává... 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:20
Reakce na Ounz:

Ty mega ceny u vybraných produktů v rětězcích mě také vždy trochu zaskočí a i když se mi některá věc líbí, tak mám jakýsi blok, prostě mám zafixováno, řetězec = určitá cenová hladina. Ale třeba to vidím špatně. 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:23
Reakce na Karoleena:

Tyyjo tak to ne megahustý  jako on je totiž kašmír a kašmír a tak nějak bych tomu mangu taky nevěřila..no jinak se to ani říct nedá, než s příchutí 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:25
Reakce na whiskas:

No, jako průměrnej vlněnej svetr ve van graafu je za 1500-2000 a mango má tu chudou směsku za 3000? Ani omylem..

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:57
Reakce na Ounz:

Ja konkretne nevim. Spis to mam tak, ze nekde listuju na netu nebo v casopisu a "ha! Krasna kabelka!"... no a pak se podivam na cenovku a vzdycky je to nejaka prada nebo tak :D nikdy se mi tohle nestane u kabelky z orsay :D koukala jsem treba na nabidku treba firmy elega, ktera je moje cenova kategorie... a jen jsem si nad tim jejich katalogem smutne zavzdychala :/ :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. října 2017 14:00
Reakce na whiskas:

Ja to vidim stejne. Minule se mi libil kabat v hm, byla to ale nejaka kolekce hm studio, ktery ma na hmko a jeho kvalitu a provedeni dost premrsteny ceny. Nekoupila bych si ho ani v 50% sleve...

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 15. října 2017 14:14
Reakce na razorblade:

No..elega, sem párkrát viděla jejich reklamu a teda, nic moc. Já, až na vyjimky, mám taky dost drahej vkus :)