Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 20:36
Reakce na Karja:

My měli robotický vytírací, Scooba, moc se neosvědčil. Do tohohle fešáka vkládám velké naděje.

PS: má apku na japku, tak si užívá i hlava rodiny:-))

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 20:40
Reakce na Miru:

Zkus ordinary objednat z asos.com, tam se da platit normalni kartou a je to hodne spolehlivej e-shop (podle mych zkusenosti). Nahore do vyhlefavaciho radku staci zadat the ordinary a ono ti to vyjede. Formular s adresou pak vyplnis s pomoci prekladace :) za zkousku to stoji

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 21:06
Reakce na Karja:

Já už jsem tady jednou psala a znovu doporučím - nedám dopustit na Vorwerk s vytírací hlavicí  Stojí za každou korunu svojí ceny.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 21:09

Já dnes koupila nové rámy a přerámovala obrázky. Myslím, že jim to pomohlo (teď měly menší bílý).

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 21:21
Reakce na Dadoo:

Prosim prosim, jaky mas (muzu tykat?) odstin ordinary makeupu? Muj prvni pokus o odhad odstinu byl uplne mimo, podruke bych se chtela trefit lip...   

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 21:25
Reakce na Miru:

Tak já jsem možná první, ale Ordinary za mě zatím nic moc. Jsem zhruba stejného věku, mám mastnější pleť a vrásky. Koupila jsem nejvíce chválený Buffet, Matrixyl a HA 2%+B5. Používám denně a po cca 2 měsících nepozoruji žádnou změnu, sebemenší zlepšení v čemkoliv (zázračné zmizení vrásek nečekám :) ). Je to ještě krátká doba, ale pokud se do půl roku nestane zázrak :), tak už znovu nekoupím, protože přestože se každé sérum rychle vstřebá, tak mi použití není příliš příjemné. Je to takové ulepené, daleko raději mám lehké krémy. Po nanesení mám občas pocit, že jsem si na tvář natáhla masku, zalepila všechny póry a ta nemůže dýchat. A to se snažím dávat opravdu co nejtenší vrstvu.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 21:28

Jo a mimochodem, dnes prisly stribrny hromnice..! Myslela jsem, ze je vratim, ale asi ne e, asi zas neusetrim.. 

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 21:36

A k ordinary: plet mam standardne hroznou, vsechny myslitelne neduhy. Pouzivam buffet a rano HA + B5 a vecer squalan. Niacinamide+zinc pouzivam lokalne na pupinky. Vse maxi vyhovuje, plet mam na omak mnohem hladsi a zadne pocity pnuti ani dehydratce. Jen se bojim vic experimentovat, neb taky citliva jeste ke vsemu. 

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 21:50
Reakce na Pavlena:

Jasně, že tykej 

Mám odstín Light Medium 2.0 YG. Yellow Undertones with Gold Highlights

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 22:04
Reakce na Dadoo:

Super, dekuji! Odhadla jsem ze 2 by mohla byt na bezneho stredoevropana, akorat ja s jinym podtonem, nejspis neutral. 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 22:48
Reakce na Pavlena:

ja mam od te dvojky cvicne neutral, yellow i pink a neutral v pohode, i ten yellow neni moc zlutej, to by mohlo sednout.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 22:50
Reakce na nonemy:

Ja pouzivam vsechno co pisete a nejaky ultra extra zmeny jsem nezaznamenala, nicmene po pridani retinoidu a vit c se mi zda plet lepsi co se struktury tyce, mam teda jeste ten EUK antioxidant.

Tak bych mozna zkusila toto, je teda fakt, ze nektera sera jsou malicko lepivejsi nez se vstrebaji, me osobne to nevadi.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 22:51
Reakce na Miru:

To se tezko radi, aby clovek pak nekupil neco co mu nesedne, kazdy je fakt jiny. Te Ordinary bych sanci dala pokud mas moznost objednat s nekym treba.

V drogerce, to moc nevim, ja pouzivala driv i Avene, ta ma dobre vyrobky v pomeru cena a kvalita. Nemam rada osobne Vichy treba. Fakt zalezi.

Offline Miru
16768 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 04:20
Reakce na razorblade:

+

nonemy

+

všechny ostatní  - ještě jednou moc děkuji za rady a zkušenosti.!

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 07:12
Reakce na Miru:

Napiste (klidne do az jestli se vam nechce sem) jakou mate plet a jake mate priority o co se nejvice starat a ja van zjistim co doporucuji z ordinary. Pak muze te objednat spolecne s nekym v cz a je to. :)

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 07:26
Reakce na Karja:

Philips Aqua Trio? Ten pár měsíců máme. Vytírají s ním děti, není to špatné, ale chce to větší volné prostory, protože nevyčistí podlahu do krajů.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 07:58
Reakce na Mirka:

To nevim, ale zaujalo me, jak je to skladne, ty rohy by mi ani nevadily, protoze kdyz vytiram tak casto, tak to stejne dukladne delam jednoou za cas:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 07:59
Reakce na Pavlena:

Paráda, nemohla by si pridať fotku na nohe, alebo kľudne aj na polici. No proste nie produktovú 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 08:05
Reakce na 0zero7:

Ja bych v ordinary ted taky docela nakoupila, koupila jsem si ted kosmetiku Uriage a nejsem uplne spokojena. Ale, mam smisenou plet, fakt se spoustou nedokonalosti, od zanetliveho akne po krupicku. Pory cerne ci rozsirene nemam, naopak uplne miniaturni, takze se to spatne cisti. Plet je smisenna, ale rekla bych, ze dehydratovana, obcas strasne sucha v zimnich mesicich I se sklony k liseji. Moje jedina priorita je mit plet cistou:-)). Nepohrdla bych ani makeupem, ale musi byt kryci. Budu rada, kdyz mi neco navrhnes:-).

Edit: Tak už jsem nějaký seznam ranních a večerních produktů našla, pročtu, protřídim a objednám:-).

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 08:54
Reakce na paktofonika:

No tak tedy zde, ale kvalita fotky nic moc.. Jinak jsou pohodlny, tlusta podesev (snad i do nizsich teplot) a zdaji se mi volnejsi, nez jine modely v mem cisle.