![]()
Co jste si dnes koupili/y?
tak mne opet misto balicku prisla zprava z posty, ze " nepodarilo se dorucit.." do objektu s trvalou recepcni sluzbou![]()
Diky. Nemohla jsem to dohledat. Vypada pekne, udelam si radost :)
Není za co. Řekla jsem si úplně to stejný. ![]()
![]()
![]()
![]()
Nevím, co mě to popadlo, ale nutně jsem si včera potřebovala koupit malou kabelku. A našla jsem ji kupodivu na Asosu:

A jak jsem tak brouzdala na internetu, samozřejmě se mi teď pořád ukazují reklamy na všechny ty stránky, které jsem navštívila. A já uvažuju, jestli si napsat Ježíškovi ještě o tuto. Koupit/nekoupit? 
Nezohnala som pekný vianočný sveter tak budú šaty ![]()
TAk bunda, co jsem ji dotazovala, je doma. Jsem v ní dost houmles - a je skvělá. Akorát chlupy nejdou odepnout, to mě trochu štve, není nebe nez mráčku, že. A nějakej ten kašmír z MMB za tři stovky. Zima ještě ne, ještě nemám boty :). 

Ještě k holým kotníkům,teda...včera,když jsem čekala na bus z Prahy,postával vedle mě mladý muž v kožichu,snad z lamy. Měl tak patnácticentimetrový chlup (kožich). Na hlavě čepici z tlusté příze a nohy holé,v žabkách. Rozhodně nevypadal nemajetně,hovořil do mobilu cizím jazykem,tak jsem si říkala,odkud asi je. Kde je taková kosa,aby užil ten kožich a zároveň horko od nohou ![]()
Cizinec z Pozérova.![]()
Doufám, že se v nich pak vyfotíš! Vůbec si tě v tom nedovedu představit, ale jako úlet dobrý
,
Jak nezohnala? A co ten bostonkový, co nabízí na ig?
Zvažujem tento kabát, nevidel ho niekto v Mangu naživo???

Tenhle kabát je bez podšívky? Jestli ano, tak dnes sem ho asi viděla, nebyl teda tak zářivě zelenej a moc mě kvalita neohromila. Ještě sem tam viděla tenhle, ten je rozhodně lepší kvality, ale teda nejsem si jistá, jestli ta kvalita odpovídá tý ceně..

Noo ale to poštovné z US
Musi byt ten vanocni svetr hezky? V c&a jsem totiz videla typicky ugly svetry :D
No to uvidím
Plánujem v nich ísť tesne pred Vianocami do práce. Pôvodne som chcela blikajúci sveter, priateľ má dva ale nasla som iba čierny a kvalita nič moc.
No ja som hľadala pekné ugly svetre
Maß fotku? A kvalita?
Nemam :/ mozna budou na strankach ceacka? (Jestli nejaky ma). Je to ta jejich mlada znacka clockhouse, tomu odpovida i kvalita :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články