Ale jsou pěkný. Díky tobě jsem si vzpomněla, že mám (někde) černobílý zimní šaty se sobama.
A k tomu blikajícímu svetru - já loni šla na pracovní "besídku" oblečená přímo do těch světýlek (mám na baterky). Mělo to úspěch. Škoda, že nemám fotku.
Ale jsou pěkný. Díky tobě jsem si vzpomněla, že mám (někde) černobílý zimní šaty se sobama.
A k tomu blikajícímu svetru - já loni šla na pracovní "besídku" oblečená přímo do těch světýlek (mám na baterky). Mělo to úspěch. Škoda, že nemám fotku.
A já si dnes musela spravit náladu nakupováním , takže teplou bundu (a doufám, že se vyplní dlouhodobá předpověď počasí) a svetr..a nechci bejt za reklamního trolla, ale v marks and spencer mají 20% na všechny svetry a doplňky myslím taky (včetně kašmírskejch svetrů)

No a pak, kdyby se někomu líbil tenhle kabát...? Jsou zajímavý..

Šaty sou teda extra vánoční ![]()
Ten druhý kabát by mi bol určite veľký v oblasti ramien, preto skôr vyhľadávam kabáty s iným strihom ramien. Ale ten posledný je krásny, no ale ty ma vieš s tým M&S vždy poriadne nahnevať :/
Ja som teraz objavila mini stromčeky a mini vianočné ponožky v ktorých je ledka a sú na medenom kábliku a na baterky, to by som mohla so šatami akosi skombinovať :D
Na stránkach som ich pár našla, pôjdem pozrieť do obchodu aj keď pochybujem že ich u nás budú mať. Priateľ má s F&F a sú fakt hrubé a kvalitné a blikajúce, proste super.
Promiň
(už se stěhuj, ten šedej tu v tý 6 furt čeká)
![]()
to mi připomíná jak dcera tyhle vánoční svetry přivezla z londýna - z tesca normálně. a byly to super pěkný dobře vypracovaný věci, s podšitými švy a tak. no a pak koukám že "skoro" ty samé mají i v našem tesku. akorát hrozný hadry, prostě takové špatné kopie. jestli je to takhle se vším oblečením tak pěkně děkuju teda
Bojim
No priateľ si kupoval tie svetre minulý rok a fakt sú kvalitné, z pevného materiálu. Nedávno som sa tam pozerala na tohtoročné svetre a nič moc. Vyťahané, tenké :/
Ále, neboj. Mne sa ten smajlík náhodou páči. Vždy sa zasmejem keď ho vidím ako sa hnevá :D
Jo! Jdi do toho!
Já jsem na světýlka strašně zatížená, celej rok mi to tu někde svítí ![]()
Jsem si teošku zagooglila a až mi odejde moje milovaná tylovka, vytvořím z ní něco takvého!

To je fakt, je to takovej roztomilej vztekloun
Ja som teraz objavila mini stromčeky a mini vianočné ponožky v ktorých je ledka a sú na medenom kábliku a na baterky, to by som mohla so šatami akosi skombinovať :D
Pořád uvažuju, kdy se vánoce změnily v maškarní... V životě jsem neviděla na žádným vánočním večírku nic "žertovnýho"
Odkud to přišlo?
No to mi řekni...Tohle jsem taky nepochopila, já jak blbec chodím ke stromku v šatech a manžel v košili a neblikáme.![]()
Ani stromeček nesmí blikat... ![]()
Tipla bych, že z Amériky. Na večírku jsem viděla max sobí parohy a santa čepici. Ty všechny maškary o vánocích se mi nelíbí ani nebaví vlastně:-).
Ve VB mají taky tradici, ža na vánoční večírek přijdou lidi v nějakém tematickém svetru - čím praštěnější, tím lepší. Ale nevím, jestli ta tradice taky náhodou nepřišla z Ameriky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.