V Nextu mají taky pár vánočních svetrů.
Co jste si dnes koupili/y?
Tak to už fakt nechápem. Kde som písala ze v tom sedím pri štedrovečernom stole alebo ze v tom idem na večierok. Áno do prace sa v tom chystám (bez svetielok) . A aj keby som v tom chodila len tak doma tak snáď je to jedno. Potrebujem vianočný sveter a basta.
Včera hole členky, dnes sveter.
Ďakujem za tip ![]()
já vás uklidním - taky toužím po svítícím svetru, ve kterém bych šla před vánoci do práce! kolegové už jsou u mě zvyklí na kdeco ![]()
Tak ja chodim na Mikuláše po škole s rohama a ocasem..![]()
A v Tigerovi prodávají vánoční ozdobičky na vousy.
potřebovala bych sehnat elegantní, ideálně zavinovací, ale nemusí být nutně, delší (aspoň do půl stehen, ale ne zas pod kolena, aby vešel pod kabát
) měkký svetr. ideálně tmavě šedý, užila bych i fialový. nevíte někdo o něčem? online, nikam daleko se nedostanu :/ v obchodech jsou jen moc dlouhé, moc tenké, s našitými kapsami, špatné střihy, moc tlusté, takže pak nezpanu kabát. fakt mi takový hodně chybí.
Koukala jsi se i na Reserved? Tam aspon na eshopu měli těhle zavinovacích svetrů dost. Sama mám tvamě šedý, s černým lemem, ale už někdy od září z výprodejů.
zběžně jo, ale nic mi nepřišlo jako TO. ještě to jednou projdu.
není špatný! díky, prozkoumám to :)
jinak děkuji osobě, která tu dávala tip na suchý šampon soyss - je to teda síla, která by odmastila i hranolky od mcd! zatím nejlepší, který jsem měla.
Nahodou ja mam tu tradici "ugly christmas sweater" vecirku rada - clovek nemusi premejslet, co si vezme na sebe, je to velmi zabavne a osklivy svetry jsou neuveritene vdecny tema k zaprednuti rozhovoru s nekym, koho osobne neznam. Takovej levnej team building. ![]()

Dneska vlneny kuloty a manzelovi hrnek do prace.
Tie sú super!!! Odkiaľ sú. Prosím prosím nech sa dajú kúpiť u nás.
a @paktofonika Je to Club Monaco, myslim, ze maji jeste tmave modry. Jsou fakt nadherne usity a hezky splyvaji, mam je teda delsi nez modelka, coz mne osobne nevadi.
Aha, skocim se podivat, ti maji hezky veci, akorat bych hctela prave ty co trochu trci, splyvavy mam tenky na teplejsi pocasi. Hmmm. Jsou krasny!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články